Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Ana Begić Tahiri zavodljivim fotografijama iz kade proslavila 44. rođendan: 'Zgodnice'

U foajeu koncertne dvorane Vatroslav Lisinski casopis Story je predstavio ekskluzivnu modnu reviju; Robert Sever – jubilarnih 20 godina modnog stvaralastva.
Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
1/16
27.08.2023.
u 19:45

Ana Begić Tahiri je pozirala u kadi u elegantnoj crnoj haljini s biserima i izazovnim prorezima, u kojoj je istaknula i svoju nikad vitkiju figuru nakon gubitka od čak 15 kilograma.

Glumica Ana Begić Tahiri danas slavi 44. rođendan, a rođendan je obilježila zavodljivim fotografijama na svojem Instagram profilu. Ana je pozirala u kadi u elegantnoj crnoj haljini s biserima i izazovnim prorezima, u kojoj je istaknula i svoju nikad vitkiju figuru nakon gubitka od čak 15 kilograma.

"Ljepoto", "Zgodnice", "Mačko", nizali su se komplimenti ispod fotki, uz brojne rođendanske čestitke.

Glumica u posljednje vrijeme očarava svojim izgledom, a u emisiji Zdravlje na kvadrat otkrila je razlog svog gubitka kilograma.

- To već dugo traje, taj moj oporavak tijela. Nisam bila dobro jedno dvije godine iako su mi rekli, kad uđeš u 40-e, to ti je najljepši period života. Meni se dogodilo suprotno. Bila je bolest u pitanju. Ne mogu sad reći sto posto da me je cjepivo satralo, ali su mi se neke stvari zakomplicirale i, eto, jedan teški hormonalni poremećaj. Nije da vidim svjetlo tunela, već je tunel iza mene - rekla je.

VEZANI ČLANCI

Nedavno je podijelila i da je za taj uspješan proces mršavljenja zahvalna obitelji, koja joj je bila podrška.

- Mogu reći kako sam napokon, nakon dugo vremena, zadovoljna svojim izgledom, ali i osjećajem u vlastitom tijelu. Bila je to poštena borba, s puno uspona i padova, iz koje sam izašla s 15 kilograma manje. A kod svake borbe bitno je imati dobru podršku, koju sam svakodnevno pronalazila u sebi najbližim ljudima - poručila je tada.

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije