Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz TV

Ana Begić Tahiri neće u finale: Nije mi žao što sam ispala

Očekivano, opet je najbolja bila Barbara Radulović koja je sa partnerom Robertom Schubertom plesala tango i sambu. Za oba plesa dobili su maksimalnih, četrdeset bodova.
15. prosinca 2012. u 21:57 1 komentara 39 prikaza
ples (1)
Foto: HTV

U finalnoj emisiji sedme sezone \"Plesa sa zvijezdama\" gledat ćemo Mirnu Medeković i Davora Horvatinčića, Barbaru Radulović i Roberta Schuberta te Sašu Lozara i Mariju Šantek. U večerašnjoj, predfinalnoj, emisiji od showa su se oprostili Ana Begić Tahiri i Hrvoje Kraševac.

- Nije mi žao što sam ispala ni što sam pristala na sudjelovanje u \"Plesu\". Hvala HTV-u na pozivu, a posebno hvala Hrvoju što me je trpio - rekla je popularna glumica.

Ana i Hrvoje su plesali quickstep i sambu, a žiriji je pohvalio oba njihova nastupa. Očekivano, opet je najbolja bila Barbara Radulović koja je sa partnerom Robertom Schubertom plesala tango i sambu. Za oba plesa dobili su maksimalnih, četrdeset bodova.

 

MSC Cruises
PROMO
MSC Grandiosa je osvijetlila rijeku Labu na svečanosti krštenja
  • minimini:

    Drago mi je što se popularizira ples, nadam se da je puno mladih koji će se odlučiti na njegovo učenje. Ne mogu odoljeti dojmu da je i Barbara Radulović profesionalka koja se zabunom našla u krivoj ulozi u tom natjecanju...