Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikad zadovoljna

Ana Begić Tahiri nakon poroda želi na liposukciju

ana begić tahiri
17.11.2011.
u 08:00

– Nekulturno je pitati me za broj operacija, to je kao da ja nekoga pitam na koliko je Papa-testova bio – rekla je voditeljica Nikolina Pišek

Naš najpoznatiji estetski kirurg dr. Siniša Glumičić apsolutni je filmofil. Stoga si nije mogao dopustiti da propusti zagrebačku premijeru filma “Koža u kojoj živim” Pedra Almodóvara koji tematikom dotiče posao kojim se Glumičić bavi.

Nos i grudi predvode

– Supruga Metka i ja u kinu smo svaki tjedan. Još nam je lijepo ljubiti se u mraku, nema slađeg kada se ugasi svjetlo nego za ručicu držati osobu koju volite – rekao je romantični kirurg na čiji operacijski stol svakodnevno dolaze brojna poznata lica.

– Ne dolaze poznati u tolikom broju da mi liječnici od njih živimo, živimo od operacija prosječnih ljudi. Poznate dame najčešće operiraju nos i grudi, ali sve više ima i starijih poznatih koji se odlučuju za korekciju kapaka i facelifting – otkriva Glumičić.

Što se tiče prioriteta prirodne pred plastičnom ljepotom, raspoloženo kaže:

– Svatko, pa i ja, voli sve što je prirodno, pogotovu ako je lijepo. Ali ako nešto odskače, zašto to ne korigirati. Tko kaže da nisam i svoju suprugu operirao?! Ali bile su to samo male, mikrostvari!

A Glumičićevom prisutnošću na premijeri bila je oduševljena i glumica Ana Begić Tahiri koja je to vidjela kao priliku da kod njega ugovori tretman.

– Otvorena sam prema plastici, pogotovu sada kada mukotrpno skidam kilograme nakon trudnoće. Zanima me samo liposukcija – odlučno tvrdi Begić.

Prije šest mjeseci Ana je rodila kćer Lanu, koja je, kaže, plavuša na mamu. Taji koliko je u trudnoći dobila kilograma, ali priznala je da je uspjela do sada skinuti više od pet.

Pet kilograma lakša

– Uspijevam samo pomoću metode “zatvori usta”! Čokolada mi je najveći porok i uzrok debljanju. Ne prođe dan da ne smažem jednu – ispričala je i šapnula da joj je Charlize Theron najljepša žena svijeta i standard kojem teži.

Za razliku od nje, Nikolina Pišek nema ideal već se najbolje osjeća u svojoj koži, u kojoj joj je nekada dobro, a nekada teško. A o broju plastičnih operacija kaže:

– Sve operacije priznala sam javno. Govore da sam bila na puno više operacija, ali ne želim se opravdavati jer to nisam dužna. A i nekulturno je pitati me za broj operacija, to je kao da ja nekoga pitam na koliko je Papa-testova bio. A što se tiče pretjerivanja s plastikom, granica je dobar ukus i zdrav razum, ali i kirurg mora procijeniti pacijenta i utvrditi je li riječ o patologiji ili potrebi.

Komentara 8

DO
doktorica
08:54 17.11.2011.

ko..........e

KR
krenica
09:48 17.11.2011.

fu.. off.

SE
serđo
08:08 17.11.2011.

\"Ana je rodila kćer Lanu, koja je, kaže, plavuša na mamu.\" A mama zblajhana, hi hi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije