Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ana Begić Tahiri nakon poroda želi na liposukciju

– Nekulturno je pitati me za broj operacija, to je kao da ja nekoga pitam na koliko je Papa-testova bio – rekla je voditeljica Nikolina Pišek
17. studenoga 2011. u 08:00 8 komentara 916 prikaza
ana begić tahiri
Pogledajte galeriju 1/3

Naš najpoznatiji estetski kirurg dr. Siniša Glumičić apsolutni je filmofil. Stoga si nije mogao dopustiti da propusti zagrebačku premijeru filma “Koža u kojoj živim” Pedra Almodóvara koji tematikom dotiče posao kojim se Glumičić bavi.

Nos i grudi predvode

– Supruga Metka i ja u kinu smo svaki tjedan. Još nam je lijepo ljubiti se u mraku, nema slađeg kada se ugasi svjetlo nego za ručicu držati osobu koju volite – rekao je romantični kirurg na čiji operacijski stol svakodnevno dolaze brojna poznata lica.

– Ne dolaze poznati u tolikom broju da mi liječnici od njih živimo, živimo od operacija prosječnih ljudi. Poznate dame najčešće operiraju nos i grudi, ali sve više ima i starijih poznatih koji se odlučuju za korekciju kapaka i facelifting – otkriva Glumičić.

Što se tiče prioriteta prirodne pred plastičnom ljepotom, raspoloženo kaže:

– Svatko, pa i ja, voli sve što je prirodno, pogotovu ako je lijepo. Ali ako nešto odskače, zašto to ne korigirati. Tko kaže da nisam i svoju suprugu operirao?! Ali bile su to samo male, mikrostvari!

A Glumičićevom prisutnošću na premijeri bila je oduševljena i glumica Ana Begić Tahiri koja je to vidjela kao priliku da kod njega ugovori tretman.

– Otvorena sam prema plastici, pogotovu sada kada mukotrpno skidam kilograme nakon trudnoće. Zanima me samo liposukcija – odlučno tvrdi Begić.

Prije šest mjeseci Ana je rodila kćer Lanu, koja je, kaže, plavuša na mamu. Taji koliko je u trudnoći dobila kilograma, ali priznala je da je uspjela do sada skinuti više od pet.

Pet kilograma lakša

– Uspijevam samo pomoću metode “zatvori usta”! Čokolada mi je najveći porok i uzrok debljanju. Ne prođe dan da ne smažem jednu – ispričala je i šapnula da joj je Charlize Theron najljepša žena svijeta i standard kojem teži.

Za razliku od nje, Nikolina Pišek nema ideal već se najbolje osjeća u svojoj koži, u kojoj joj je nekada dobro, a nekada teško. A o broju plastičnih operacija kaže:

– Sve operacije priznala sam javno. Govore da sam bila na puno više operacija, ali ne želim se opravdavati jer to nisam dužna. A i nekulturno je pitati me za broj operacija, to je kao da ja nekoga pitam na koliko je Papa-testova bio. A što se tiče pretjerivanja s plastikom, granica je dobar ukus i zdrav razum, ali i kirurg mora procijeniti pacijenta i utvrditi je li riječ o patologiji ili potrebi.

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?