Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Top model

Ana Aračić: Plastična operacija možda, ali ne bih se slikala naga

Ana Aračić
11.10.2010.
u 19:27

Brođanka Ana Aračić prva je finalistica koja je napustila show. Roditelji su joj najveća potpora, a već ima poslovne ponude na području stylinga.

Svijet mode tek je otvorio vrata finalisticama emisije “Top Model”, ali i brzo je, uz tugu i suze, iz reda 12 najljepših izbacio prvu djevojku – 19-godišnju Anu Aračić.

– Nisam očekivala da će se to dogoditi tako brzo i bila sam strašno tužna – rekla je Ana i optimistično nastavila ispovijed:

Povučenost kao mana

– Ali s obzirom na to da se prije emisije nisam bavila manekenstvom, već sam ulaskom u finale ostvarila svoja očekivanja i ušla u svijet koji me oduvijek privlačio. Najveća potpora lijepoj Brođanki su mama Iva i tata Filip koji je podržavaju u nastojanju da osvoji modne piste, a kao manu koja ju je koštala daljnjeg plasmana u showu Ana navodi:

– Bila sam previše povučena i nisam se isticala. To je bio okidač za loš rezultat. Sa mnom je plakala i Vanja Rupena i to zato što sam joj, kako mi je kasnije rekla, prirasla srcu. U meni je vidjela sebe na modnim počecima. S ostalim curama Ana je ostala u odličnim odnosima jer nije podlegla njihovim čestim svađama, a kao favoritkinje vidi one njoj najdraže: Deni, Anitu i Rafaelu. Prije ljeta je završila srednju školu, a nije upisala fakultet pa se sada odmara. Ali ne zadugo jer uskoro bi se mogla okušati i kao stilistica, baš kako su joj prognozirali članovi žirija Tihana Harapin-Zalepugin i Saša Joka.

– Imam ponude i manekenske, ali i na polju stylinga, no ne smijem o tome. Mogu tek otkriti da su angažmani u Hrvatskoj! – kaže Ana. Da svijet manekenstva može biti i te kako grub, osjetila je i na svojoj koži.

Bez milosti

No primjedbe poput: “Moraš smršavjeti” i sl. njoj se ne čine prestroge i ne smatra da se putem fotografija u magazinima djevojkama nameće uzor savršene apsolutno mršave žene.

– Savršena žena ne postoji. Ali izgled je modelima posao i zna se kako djevojke trebaju izgledati. To ne znači da nisam protiv anoreksije! Mene su često prozivali kao premršavu, ali ja sam prirodno takva – otkrila je. A u svojoj želji da uspije toliko je profesionalna da joj ni razumna plastična operacija, npr. grudi ili nosa ne bi predstavljala problem.

– Nikad ne reci nikad – kaže Ana za operacije i dodaje da jedino na što ne bi pristala jest da se fotografira naga.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar kelt
kelt
22:39 11.10.2010.

Nije NAGA, već GOLA. LOL XD XD XD

DA
dafa
07:16 12.10.2010.

WTF is this? Koji je ovo dick? Ovo je model??? Pa izgleda kao poluretardirana kobila. Odvratno. Curo, plastika je za tebe spas. Odi kod doktora i traži temeljitu rekonstrukciju face i svega ostalog.

OB
-obrisani-
20:40 11.10.2010.

Ajme meni nije mi dobro, pa ovoj ne pomaže niti 63 plastične operacije i 15 presađivanja mozga da bi ju ijedan normalni i trijezan muškarac pogledao....Fuuuj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije