Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Superljudi

Anđelo Bačani žiriju dao matematički zadatak od kojeg boli glava

Foto: RTL
1/3
08.06.2017.
u 17:47

Zrinko Tutić je Anđelu poručio da mu „uzalud trud svirači“ jer on takav zadatak ne zna riješiti, a Anđelova reakcija nasmijala je cijeli studio

Maleni genijalac Anđelo Bačani, šestogodišnjak iz Ludbrega, koji je zadivio gledatelje svojim matematičkim vještinama u emisiji „Superljudi“, u finalu će iznenaditi žiri.

Ne samo svojim nastupom, nego i time što će im zadati zadatak koji trebaju riješiti. Anđelo je kao iz topa smislio zadatak, ali se žiriju izazov nije nimalo svidio. Branko Đurić Đuro je odmah rekao kako ga boli glava pa ne može računati, dok se Anđelka Prpić pokušala snaći tako što je zamolila Anđela da joj šapne točno rješenje.

Zrinko Tutić je, pak, Anđelu poručio da mu „uzalud trud svirači“ jer on takav zadatak ne zna riješiti. No Anđelova reakcija nasmijala je cijeli studio. Finalnu emisija showa "Superljudi" na programu RTL-a je u petak u 20 sati!

Komentara 2

GO
goronja
18:35 08.06.2017.

matematičari su najmanje genijalci, evo imam jednu doma koja čak i predaje matematiku i glupa je ko k....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije