Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamijenila ga boljim

Amy Winehouse više nije s Blakeom, ima novoga dečka

Amy Winehouse
Pixsell
02.06.2010.
u 11:10

Pjevačica je zbog filmskog redatelja Rega Travissa ostavila Blakea Fieldera Civila. Njeni prijatelji tvrde kako je redatelj uspijeva prizemljiti.

Po tko zna koji put problematična Amy Winehouse ostavila je Blakea Fieldera Civila. Ovoga puta napustila ga je zbog drugog muškarca, filmskog redatelja Rega Travissa.

Reg je nedavno Amy izveo na romantičnu večeru, a poslije su uhvaćeni kako se ljube ispred njezina doma. Britanskom The Sunu njezini su prijatelji ispričali kako se Amy i Reg viđaju već nekoliko tjedana. Prema njihovim riječima, Regu uspijeva držati Amy na zemlji i uvijek je nasmijava, a ona je fascinirana njegovim talentom.

Komentara 1

Avatar punkufer
punkufer
13:24 02.06.2010.

Tko ih j... oboje. Ocufana narkomanka i njen ljubavnik. Kakve to ima veze s bilo čim??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije