Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet sretna

Amy Winehouse uskoro se udaje drugi put?

amy winehouse
Foto: pixsell
1/3
04.04.2011.
u 09:51

Turbulentna i pomalo nestabilna veza britanske pjevačice s redateljem Regom Travissom uskoro bi, prema Regeovim riječima, mogla biti biti okrunjena brakom

Nakon propalog braka s narkomanom Blakom Civilom Fielderom, koji ju je i uvukao u pakao droge, britanska pjevačica Amy Winehouse ponovno će okušati bračnu sreću. Prema pisanju britanskih medija, veza posrnule  glazbene zvijezde i engleskog redatelja Rega Travissa uskoro bi mogla biti okrunjena brakom. Iako se par nerijetko svađao i prekidao vezu, nešto je, čini se, učvrstilo njihovu ljubav. Vijest o vjenčanju prvi je objelodanio sam Reg Traviss jednom britanskom časopisu.

- Amy i ja već neko vrijeme pričamo o vjenčanju. Planiramo to obaviti uskoro, za šest tjedana. Jako volim Amy, ona je divna i jako talentirana cura, izjavio je Traviss.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije