Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dosta drogiranja

Amy Winehouse povećala grudi zbog povratka na glazbenu scenu

Amy Winehouse
Bigpictures
10.10.2009.
u 14:44

Gubitak od čak 70 milijuna kuna, koje nije utržila zbog odmora (a ne rehabilitacije) na Karibima, ipak je s mrtve točke pokrenuo 26-godišnju britansku pjevačicu Amy Winehouse.

Gubitak od čak 70 milijuna kuna, koje nije utržila zbog odmora (a ne rehabilitacije) na Karibima, ipak je s mrtve točke pokrenuo 26-godišnju britansku pjevačicu Amy Winehouse.

Prošloga tjedna zato je posjetila londonsku kliniku Harley Street gdje je povećala grudi, otkriva britanski The Sun. Željela je novi, zdravi imidž, a izvori iz bolnice ispričali su da je njezin dekolte prije estetskog zahvata prije zastrašujuć. "Ona je danas nova žena", rekao je službenik iz Harley Streeta. Za operaciju u elitnoj klinici Amy je izdvojila čak 275 tisuća kuna.

Nove grudi pokazat će u BBC-evoj emisiji "Ples sa zvijezdama", koji će označiti njezin povratak pjevanju. Autorica hitova "Rehab" i "Back to Black" do sredine sljedeće godine želi završiti treći glazbeni uradak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije