Naslovnica Showbiz Zvijezde

Amerikanka u Hrvatskoj: 'Hrvati su lojalni i religiozni, ali ovo me frustrira!'

Kaleigh je kao najveći problem istaknula kompliciranu adminstraciju i nepotizam, na koji stranci nisu navikli. Kazala je kako se zbog toga moraju pripremiti na puno frustracije.
10. lipnja 2019. u 20:22 70 komentara 26882 prikaza
Kaleigh Hendershot
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/3

Američka Youtuberica Kaleigh Hendershot na svom je kanalu objavila i treći video u kojem strancima koji se namjervaju doseliti u našu zemlju govori o stvarima koje neće naći na internetu. Kaleigh je kao najveći problem istaknula kompliciranu adminstraciju i nepotizam, na koji stranci nisu navikli. Kazala je kako se zbog toga moraju pripremiti na puno frustracije. 

Kaleigh Hendershot KALEIGH HENDERSHOT Amerikanka u Hrvatskoj: 'Jedino je ovdje vlak sporiji od autobusa, ne pitajte zašto'

- Hrvati su jako lojalni i spremni pomoći. To sam i sama više puta osjetila - kazala je Kaleigh u videu i istaknula kako smo tradicionalisti s jakim osjećajem za vjeru. 

-  Hrvati su dosta temperamentni, a razlog tome je južina. Nikad mi se dosad nije dogodilo da je vrijeme utjecalo na moje raspoloženje - kazala je simpatična Kaleigh te dodala kako bi svi koji dolaze kod nas trebali i nešto naučiti o našoj kompliciranoj povijesti. 

ACI Marine
Nautički turizam
Stigle megajahte - u hrvatske marine se u pet dana privezalo 55 jahti dužine između 24 i 180 metara

A1 izdvaja za Vas

 • AlienattacK:

  Zašto bi koga bolio rac za mišljenje ovog vepra?

 • Niki22:

  Aj ti, lipo čerce, doma! Obaša san cilu Balotu, ali nikad, nikad nisan kenja po tuđemu.

 • Avatar babas
  babas:

  Sve je dobro rekla,vrijeme itekako djeluje na nas,a jedina smo zemlja u EU gdje su autobusi daleko brži od vlakova.