Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOPLO-HLADNO

Američki kritičari popljuvali Jackmana, svi drugi oduševljeni

24.02.2009.
u 17:29

"Poput zabavljača na krstarenju" (naš ekvivalent bio bi "s hotelske terase"), "besmislen i loš" koloplet pjesama, "kao ručak u restoranu s popustom", samo su neke od kritika u američkim novinama na račun načina na koji je Hugh Jackman vodio dojelu Oscara. No, za razliku od američkih kritičara, američka publika – a i publika širom svijeta i inozemni kritičari – više su nego oduševljeni pjevno-plesnim lepršavim stilom filmskog Wolverinea.

U ejdnoj anketi sa skoro tisući glasača na msnb.com, najboljim voditeljem dodjele svih vremena proglašen je Billy Crystal s 32 % glasova, a Jackman je – dan poslije svoje prve dodjele – uvjerljivo drugi s 20 %; najbliži im je na trećem mjestu Steve Martin s jedva 6 %.

Oduševljeni su i oni koji su smislili jackmanovu izvedbu, kao što ej redatelj Buz Luhrmann, koji je koreografirao veliki plesno-pjevački broj s Beyonce: "U ovom vremenu, njegov (Jackmanov) stil, elegancija i gracioznost zbilja su zamjetni. On je takav; šest mjeseci sam s njim bio na svjetskoj turneji i onda dvije godine s njim snimao film u pustinji. Poznajem ga skoro koliko i njegova obitelj. Kod njega, ono što vidiš, to ćeš i dobiti."

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije