Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u kinima

Američka pita: Okupljanje - napaljeni maturanti opet luduju

američka pita (1)
Foto: Američka pita
1/4
08.04.2012.
u 18:00

– Ovaj serijal nikad nije želio biti oduran. Radi se o likovima s kojima se gledatelji mogu poistovjetiti. U ulogu sam unio cijeloga sebe. Ne govorim samo emocionalno, i fizički sam pokazao više. Nisam siguran kako ću to nadići.

Godišnjice mature nisu svakome zabavne, ali ovu godišnjicu nikako ne smijete propustiti! Trinaest godina otkako su četiri prijatelja Jim (Jason Biggs), Oz (Chris Klein), Finch (Eddie Kaye Thomas) i Kevin (Thomas Ian Nicholas) sklopili pakt da će prije mature izgubiti nevinost “najnapaljenije” srednjoškolsko društvo ponovno je na okupu u komediji “Američka pita: Okupljanje”. Četvrti nastavak urnebesno smiješnog filmskog serijala o odrastanju gledatelje vodi na godišnjicu mature generacije 1999. iz škole East Great Falls High. Tijekom vikenda provedenog u rodnom gradiću otkrit će tko se promijenio, tko nije, te da vrijeme i prostor ne mogu prekinuti veze među prijateljima.

– Ovaj serijal nikad nije želio biti oduran. Radi se o likovima s kojima se gledatelji mogu poistovjetiti. U ulogu sam unio cijeloga sebe. Ne govorim samo emocionalno, i fizički sam pokazao više. Nisam siguran kako ću to nadići. Možda je moj sljedeći film pornić – zaintrigirao je publiku J. Biggs. U novom nastavku gledamo ga kao oca dječaka kojega ima sa suprugom Michelle (Alyson Hannigan).

– Jason i ja uvijek smo se dobro slagali i uživamo glumiti jedno uz drugo. Ne trebamo se puno truditi da bismo stvorili kemiju između nas – ističe Hannigan. Biggs je i izvršni producent komedije, zajedno sa Seannom Williamom Scottom, nezaboravnim ljubiteljem žena Stiflerom čija je majka, s kojom je izgubio nevinost, i dalje fatalna za simpatičnog Fincha.

– Uživao sam glumiti 30-godišnjaka koji radi ono što se drugi ne usude, ali bi željeli. Stifler se nije promijenio, iako svijet oko njega jest. On i dalje živi u srednjoj školi – priča Scott. “Američka pita: Okupljanje” doista je okupila sve glumce koji su se pojavili u prvom filmu zahvaljujući producentu Chrisu Mooreu koji je šest godina radio na tome da dobije sve članove originalne postave.

– Svi su bili motivirani. Svaki je glumac dao doprinos svojemu liku – ističe Moore. Da su se glumci itekako trudili, otkriva Jason Biggs. 
– Veći dio scene tučnjave s Finchem proveo sam gotovo potpuno gol ležeći na travi – na koju sam alergičan. I još su me napadale ogromne bube. Strašno – kaže 33-godišnji glumac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije