Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumac je očajan

Amber Heard ostavila Johnnyja Deppa, zaljubila se u drugu ženu

johnny depp
pixsell
19.01.2013.
u 14:34

Biseksualna Amber ostavila je glumca navodno zato što više nije mogla podnositi njegove promjene raspoloženja. Čas je bio presretan i zaljubljen, a čas su se žestoko svađali i njemu ništa nije odgovaralo.

Amber Heard (26) rekla je zbogom Johnnyju Deppu (49) jer se zaljubila u - ženu! Ostavila ga je i otišla u Pariz s manekenkom Marie de Villepin (26), kćeri bivšeg francuskog premijera Dominiquea de Villepina. Amber se pokušavala sakriti ispod kapuljače i velikih sunčanih naočala. Johnny Depp nazvao plažu, kupio joj konja, pisao pjesme, a sada je očajan.

– Mislio je da ga voli kao što on voli nju. Razgovarali su o djeci, obitelji, zajedničkom životu, braku i onda ona izvede nešto takvo. Uplašila se i otišla taman kad im je postalo predivno zajedno – kaže glumčev prijatelj. Dodao je kako Depp već dugo nije bio toliko deprimiran kao što je sada.

Biseksualna Amber ostavila je glumca navodno zato što više nije mogla podnositi njegove promjene raspoloženja. Čas je bio presretan i zaljubljen, a čas su se žestoko svađali i njemu ništa nije odgovaralo. Johnny se zaljubio u Amber dok su zajedno snimali film ‘The Rum Diary’. Zbog nje je ostavio Vanessu Paradis (40) s kojom je bio 14 godina i zajedno imaju dvoje djece.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar EU afrodita
EU afrodita
15:38 19.01.2013.

Johnny ljubavi moja...još te jedna ostavila...nemaju razumijevanja za tvoju romantičnu pjesničku dušu, za tvoj umjetnički temperament...a ne pomaže ni tvoj seksepil i egzotična ljepota...baš su nezahvalne

DU
Deleted user
16:36 19.01.2013.

EEEH stari moj! Sljedeci puta ce paziti zbog koga ostavlja zenu.

MI
minimini
08:42 20.01.2013.

"... zaljubila se u drugu ženu", iz naslova značilo bi da je i Johny Deep žena. A mislim da ipak nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije