Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'The Weekend Away'.

Amar Bukvić glumi u hit filmu na Netflixu, a otkriva kako je raditi s hollywoodskim zvijezdama: 'Ogromna je razlika'

Netflixov film "The Weekend Away" sniman je u Dubrovniku, a važnu ulogu ima i Amar Bukvić
Foto: Ivan Sardi/ Netflix/ THA/PICTURE
1/6
04.03.2022.
u 17:00

Film koji je jučer premijerno prikazan na Netflixu velikim dijelom je sniman u Splitu. 'Mislim da je to jedna velika promocija našoj obali, iako se originalna radnja knjige po kojoj je sniman odvija u Portugalu', rekao je Amar koji u filmu glumi policajca.

Amar Bukvić za radio Ultra Split otkrio je kako mu je bilo surađivati s poznatom 'tračericom', holivudskom zvijezdom Leighton Meester tijekom snimanja Netflixovog trilera 'The Weekend Away'.

Film koji je jučer premijerno prikazan na Netflixu velikim dijelom je sniman u Splitu.

'Mislim da je to jedna velika promocija našoj obali, iako se originalna radnja knjige po kojoj je sniman odvija u Portugalu', rekao je Amar koji u filmu glumi policajca.

Sudjelovanje u ovom projektu nazvao je ogromnim užitkom.

'Ogromna je razlika u produkciji i uvjetima, mislim, to je Netflix, jedna od najvećih platformi na svijetu. Tu su i holivudski glumci, ma sasvim drugi level!’

Jedna od tih zvijezda koje Bukvić spominje je Leighton Meester, mnogima poznatija kao Blair Waldorf iz serije Tračerica. Tijekom gotovo mjesec i pol snimanja svi su se dobro upoznali.

'Bili smo k’o jedna obitelj svi. Leighton je super, potpuno normalna, uopće ne odaje da je velika holivudska zvijezda. I naravno da smo se sprijateljili i razmijenili kontakte jer smo zbilja usko surađivali. I Christina Wolfe, Ziad Bakri i Luke Norris, sa svima je bio užitak raditi i stvarno mogu reći da sam stekao puno novih prijatelja', rekao je Bukvić za show Ultra klub Ultre Split.

VIDEO Ivana Pezo Moskaljov: "Jako mi laska nominacija za Večernjakovu ružu"

 


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije