Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Lijepu Amal 'vječni neženja' George Clooney jako je razočarao

George Clooney
Foto: Youtube
1/3
03.06.2014.
u 13:15

Amal je razočarana izborom lokacije za vjenčanje s glumcem Georgeom Clooneyem i navodno je odbila u Hampshireu izreći sudbonosno 'DA'

Amal Alamuddin uskoro bi trebala postati supruga Georgea Clooneya, ali planovi za najljepši dan u njihovu životu ne idu ''kao po loju''.

I dok glumčevi prijatelji otkrivaju da je Clooney prestravljen zbog vjenčanja jer se stravično boji razvoda, pravnicu Amal muče druge brige. Razočarana je Clooneyevim izborom lokacije za vjenčanje – dvorcem gdje se snima hit-serija “Downton Abbey”, pišu mediji.

Foto: Lionel Hahn/Press Association/PIXSELL

Foto: Pixsell

– George je nedavno odveo Amal u Hampshire s nadom da će ona pristati da se vjenčaju u dvorcu Highclere u rujnu. No, Amal ne želi postati supruga slavnog glumca na istom mjestu na kojem se udala starleta Katie Price.

– Amal ne želi da njeno vjenčanje uspoređuju sa starletom Katie Price. Ona ne zna puno o slavnima, ali vrlo dobro zna tko je Price. Umrla bi od srama, rekao je njen prijatelj za The Sun.

>>Clooney u ponoć 'banuo' k zaručnici i odveo je na set serije "Downton Abbey"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije