Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u RTL-ovu showu

Alka Vuica otkrila da se kupala gola sa slavnim glazbenikom: 'Bili smo na Brijunima, on se skinuo prvi'

Foto: instagram
1/12
14.05.2021.
u 10:00

"Čekali smo brod da dođe po nas, nismo imali kupaće, a Simon je prvi rekao da on mora skočiti u ovo lijepo more i skinuo se prvi pa smo i mi to učinili", ispričala je Alka.

U drugoj epizodi novog RTL-ova zabavnog showa ''Ma lažeš!'' nije nedostajalo smijeha, ali ni neočekivanih priznanja. Jedno od njih bilo je i ono pjevačice Alke Vuice koja je otkrila da se gola kupala s članom poznatog benda Duran Duran, Simonom Le Bonom. 

"Samo jednom sam se na Brijunima kupala gola s frontmenom grupe Duran Duran, Simonom Le Bonom", kazala je Alka. Natjecatelji drugog tima Tomislav Špiček, Luka Bulić i Mile Kekin postavljali su joj pitala kako bi shvatili govori li istinu, dok su Davor Gobac i Jan Kerekeš sve to pratili sa zanimanjem. 

Foto: RTL/Screenshot

"Plovili smo zajedno i bili na Brijunima. Išli smo posjetiti Vangu. Čekali smo brod da dođe po nas, nismo imali kupaće, a Simon je prvi rekao da on mora skočiti u ovo lijepo more i skinuo se prvi pa smo i mi to učinili", ispričala je Alka. Otkrila je i da su ona i Simon dugogodišnji kućni prijatelji. Nakon dužeg vijećanja Lukin tim zaključio je da Alka ipak govori istinu, što se naposljetku pokazalo točnim.

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Albinom Grčić

Ključne riječi

Komentara 39

BR
brandogdjejemarija
10:35 14.05.2021.

Kupala si se jednom i potpuno obučena na Braču kada su te Štimčeve gorile iznijele iz noćnog kluba i bacile u more.

DU
Deleted user
10:54 14.05.2021.

a s kim se nije gola kupala

TT
tik tak
11:35 14.05.2021.

I Denis Radman joj uzeo mjeru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije