Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrhunska gozba

Aljoša Šerić: Pohvale organizatorima, na after partyju Porina bilo je hrane i cuge do četiri ujutro

18.01.2014., Zagreb - U Hypo centru odrzan 61. Zagrebacki festival koji je najstariji festival zabavne glazbe u ovom dijelu Europe te se odrzava se neprekinuto od 1953. godine.  Aljosa Seric.  Photo: Nina Djurdjevic/PIXSELL
Foto: Pixsell
13.07.2014.
u 12:00

– Najčešće sam biram što ću nositi, ali nekad mi i djevojka Antonia pomogne. U posljednje vrijeme zanimljiv mi je retro "dandyjevski" stil. To je zato što sam pustio bradu pa moram ostatak izgleda uskladiti s dlakama.

U dva tjedna grupa Pavel dobila je dvije prestižne glazbene nagrade. Na Splitskom festivalu za pjesmu "Autentično osrednji" osvojili su nagradu za najbolje stihove, dok je "Čuvaj me" nagrađena Porinom za najbolji aranžman. Odličan povod za blic intervju s prvim čovjekom Pavela Aljošom Šerićem.

Kako ste s djevojkom Antoniom Matković, koja je ujedno i glavni vokal u "Čuvaj me", proslavili Porin?

– Slavili smo na službenom after partyju do četiri ujutro. Sve pohvale organizatorima jer je to bio jedan od rijetkih after partyja na kojemu je bilo hrane i cuge do četiri ujutro. Obično sve nestane u prvih sat vremena.

Dosta pažnje posvećujete stylingu, pomaže li vam Antonia u biranju garderobe?

– Najčešće sam biram što ću nositi, ali nekad mi i ona pomogne. U posljednje vrijeme zanimljiv mi je retro "dandyjevski" stil. To je zato što sam pustio bradu pa moram ostatak izgleda uskladiti s dlakama.

Koji vam se domaći modni dizajner posebno sviđa?

– Zorana Aragovića podržavam. Njegovu haljinu Antonia je nosila na dodjeli Porina i u spotu za "Čuvaj me".

Gdje nastupate ovo ljeto?

– 19. srpnja na Foodbalerci u Zagrebu, 23. srpnja u Umagu, 1. kolovoza u Splitu, tu je i Špancirfest...

Gdje ćete se odmarati?

– Od 1. i 15. kolovoza na djedovini, u obiteljskoj kući u Marini kod Trogira.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
13:39 13.07.2014.

koji su ovo likovi?? hrvatski "selebrti "?!....LOL

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije