Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
roker voli lake note

Aljoša Šerić: Svaki tulum završi s Rozginom genijalnom “Ginem”

pavel (1)
Foto: PR
1/4
07.04.2013.
u 12:00

– Glasajte za mene, ali objektivno su Porin za hit godine najviše zaslužili Tony, Massimo i Severina koja je s “Italianom” satrala YouTube. No, isto tako smatram da bi “Zbog tebe” trebala biti pjesma godine – kaže.

Sa svojim prvim bendom Ramirezom tijekom desetljeća postojanja nikad nije bio nominiran za glazbenu nagradu, a sada je s Pavelom nominiran za čak pet Porina!

– Lažu svi koji kažu da im nominacije i nagrade ne znače ništa jer smo svi tašti – uvjeren je frontmen Aljoša Šerić čiji je bend nominiran za najbolji album pop glazbe (“Od prve zvijezde ravno”), najbolju vokalnu suradnju (“Kalifornija” s Ivom Visković), najbolje likovno oblikovanje, dok je “Zbog tebe” nominirana za pjesmu godine i hit godine.

– Glasajte za mene, ali objektivno su Porin za hit godine najviše zaslužili Tony, Massimo i Severina koja je s “Italianom” satrala YouTube. No, isto tako smatram da bi “Zbog tebe” trebala biti pjesma godine – kaže te otkriva kome je pjesma posvećena: – Djelomično je nadahnuta bivšom djevojkom, a djelomično imaginarnom ženom, majkom, kraljicom, kako bi rekla Vjekoslava Huljić – kaže roker koji se ne srami svoje naklonosti prema lakim notama.

– Nemam ništa protiv Vjekoslavinih tekstova ni pjesama Jelene Rozge. Dapače, svaki tulum na kojem budem završi s Rozginom genijalnom “Ginem”, koju je otpjevala u Magazinu, i s Mišom Kovačem. Prije toga sluša se Radiohead – pun je iznenađenja Aljoša. Od ljeta je u vezi je s javnosti malo poznatom pjevačicom Pavela, Antonijom.

– Skupa smo i lijepo nam je. Bit će vremena da se predstavi javnosti jer ćemo zajedno snimati idući album – kaže pjevač kojemu njegova ćelavost ponekad dosadi.

– Preci s očeve strane iz Dalmatinske zagore imali su gustu kosu, ali s djedom smo je počeli gubiti – otkriva Aljoša.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije