Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
\"Zbog tebe\"

Aljoša Šerić s riječkom glumicom snimio spot za ljubavnu pjesmu

pavel (1)
Foto: Goran Berović
1/6
27.04.2012.
u 20:00

– Skontao sam da nikad nisam napisao klasičnu, tradicionalnu ljubavnu pop-pjesmu, Englezi i Amerikanci imaju milijune \"because of you/for you pjesama\", pa sam i ja htio jednu takvu. Lijepa je i ima gudače – rekao je Aljoša Šerić.

Pet godina od objave istoimenog debi albuma, Pavel je ovih dana javnosti predstavio najavni singl nadolazećeg drugog studijskog albuma, pjesmu \"Zbog tebe\".

– Skontao sam da nikad nisam napisao klasičnu, tradicionalnu ljubavnu pop-pjesmu, Englezi i Amerikanci imaju milijune \"because of you/for you pjesama\", pa sam i ja htio jednu takvu. Dobra izlika za zanesenjaštvo i spominjanje legende o Jazonu i Argonautima. Lijepa je i ima gudače – rekao je Aljoša Šerić o novom singlu.

\"Morska\", \"Moj stan je prekinuo s njom\" i duet s Majom Posavec \"Ako si za, mogli bi jednom izaći\" tako će konačno dobiti svog nasljednika, pjesmu \"Zbog tebe\" koja izvrsno kotira na domaćim top-listama.

Ovih je dana pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonza snimljen i spot za singl \"Zbog tebe\". Aljoši se u ovoj ljubavnoj priči pridružila i mlada riječka glumica Aleksandra Stojaković, članica Hrvatske drame u Rijeci, poznata po brojnim ulogama u Otvorenoj sceni Belveder, Žar ptici, Exitu, ZKM-u te u televizijskoj seriji \"Provodi i sprovodi\".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije