Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aljoša Šerić:

‘Naše pjesme podjednako vole i Rozgini i Rundekovi fanovi’

27.02.2015., Zagreb - Glazbenik Aljosa Seric, frontman glazbenog sastava Pavel. Photo: Danijel Berkovic/PIXSELL
Foto: Danijel Berkovic/Pixsell
1/4
21.01.2016.
u 22:00

Sa suprugom Antoniom snima novi album koji će biti pavelovski prepoznatjiv, ali drukčiji zbog više ženskih dionica

Čuvaj me“ grupe Pavel proglašena je najemitiranijom pjesmom Zagrebačkog festivala 2014., a ove godine vraćaju mu se s pjesmom “Poslije nas“.

– Obožavam je, stvori mi određenu toplu, gotovo lijepu hrvatsku tugu – kaže frontmen Aljoša Šerić, koji privatno, za razliku od pjesme, nema ljubavnih problema.

Sa suprugom Antoniom snima novi album koji će biti pavelovski prepoznatjiv, ali drukčiji zbog više ženskih dionica. – Pisanje za ženski vokal me autorski preporodilo – kaže Aljoša i dodaje: – Čini mi se da je za naš uspjeh, uz pjesme, zaslužan i „građanski imidž benda“, nekako naše pjesme vole i Rozgini i Rundekovi fanovi! 

>>Pjesme 63. Zagrebačkog festivala - u prodaji od 20.1.!

>>Pavel: Mi nemamo lift kao Dečak, ali imamo stubište

Komentara 1

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
10:29 22.01.2016.

nula komentara...petnaest i po ljudi na koncertu...maximalno tisucu pregleda na you tubu...trinaest prodanih nosaca zvuka...eto toliko vrijedite a ne tamo neke urbano namjestene top liste...za dobrim konjem se uvijek prasina dize...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije