Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi seksualni predator?

Alexander Wang susreće se s teškim optužbama: Agresivno me dirao po nogama i genitalijama

71st annual Cannes Film Festival
Foto: WP#ECAF/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.
1/3
08.01.2021.
u 14:20

Optužbe na njegov račun pojavile su se na Instagram profilu @ShitModelMgmt, gdje su se pojavili prvi napisi o navodnim slučajevima u kojima je Wang seksualno napastovao muške i transseksualne modele.

Modni dizajner Alexander Wang suočava se s teškim optužbama za seksualno zlostavljanje manekenki s kojima je radio, a optužbe na njegov račun pojavile su se na Instagram profilu @ShitModelMgmt, gdje su se pojavili prvi napisi o navodnim slučajevima u kojima je Wang seksualno napastovao muške i transseksualne modele.

Nekoliko se muških modela javilo sa sličnim ispovijestima i svi, osim dvojice, odlučili su biti anonimni, dok je Owen Mooney javno progovorio o svom iskustvu s dizajnerom kojeg obožavaju svjetski poznati celebrityji. Putem TikToka Mooney je ispričao kako ga je dizajner u jednom noćnom klubu počeo agresivno dirati po nogama i genitalijama i ispričao je kako Wang ima svoju taktiku u kojoj modelima koje napastuje stavi neku supstanciju u piće i nakon toga ih odvede u hotelsku sobu.

Mooney je četiri godine šutio o onome što mu je Wang napravio jer je znao da će njegova priča utjecati negativno na potencijalne poslove i znao je da bi mu mnogi teško povjerovali, ali sada, kada su i ostali modeli ispričali svoja iskustva s Wangom, učinio je to i on. Nakon nekoliko dana šutnje na ove optužbe priopćenjem je reagirao i sam Wang te poručio sljedeće: 

– U posljednjih nekoliko dana susreo sam se s neosnovanim i grotesknim optužbama. Te tvrdnje su bile dodatno "pojačane" profilima na društvenim mrežama koji su poznati po objavi klevetničkih materijala iz nepoznatih ili anonimnih izvora bez ikakvih dokaza ili provjeravanja činjenica. Prikazivanje tih laži o meni kao istinitih zbilja me razbjesnilo. Nikada  se ne bih tako grozno ponašao i planiram otkriti tko je odgovoran za te navode i njihovo širenje na internetu.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije