Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDE PJEVAJU

Alen Nižetić: "U subotu ću otkriti svoju stranu priče"

'zvijezde-pjevaju04_nnn_sce_'
''
31.01.2012.
u 21:00

Splitski pjevač još je navodno u Njemačkoj, gdje je u subotu pjevao, a za iduću emisiju sa partnericom Tamarom Loos treba pripremiti dvije pjesme.

– Nastup s Bubijem bio je odličan! Ostale okolnosti u vezi s nastupom ne bih komentirala. Koncentrirana sam na probe za sljedeći vikend – kazala nam je Tamara Loos. Prošle subote voditeljica Radija Antene Zagreb, zbog izostanka partnera Alena Nižetića, nastupila je u showu "Zvijezde pjevaju" s pratećim vokalom Vladimirom Pavelićem Bubijem. Splitski glazbenik ispričao se, prema riječima HTV-a, virozom iako je iste večeri nastupio na Dalmatinskim večerima u Esslingenu. Kolege iz showa smatraju da je taj Alenov čin, ako se potvrdi, sramotan i nekorektan prema Tamari.

Alen Nižetić od subote ne odgovara na telefonske pozive, a putem svog menadžmenta poručio je razočaranim gledateljima: – U subotu ću otkriti svoju stranu priče, dotad nemam komentara.

Budući da za iduću emisiju četiri preostala para moraju pripremiti dvije pjesme, a doznajemo da je Nižetić još u Njemačkoj, pitanje je koliko će se Tamari Loos ispuniti želja da bude spremna s partnerom opravdati povjerenje gledatelja koji su je prošli tjedan telefonskim glasovima spasili od ispadanja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije