Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezde pjevaju

Alen Nižetić: Nisam muljator i ne osjećam se krivim!

alen (1)
Foto: HTV
1/3
04.02.2012.
u 22:25

- Šokiralo me kad sam pročitao u medijima što se sve piše o meni. Nisam muljator, nikad u svojoj karijeri nisam bio u novinama zbog skandala. To znaju svi moji prijatelji. No bilo kako bilo, ne zamjeram novinarima zbog toga.

Tamara Loos i Alen Nižetić oprostili su se preksinoć od showa “Zvijezde pjevaju” koji unatoč svemu splitskom pjevaču neće ostaviti gorak okus u ustima. Na prašinu koja se podigla zbog njegova izbivanja prošle subote opravdanog bolešću i nastupa u Njemačkoj iste večeri koji je zatajio Alen se ne uzrujava previše.

– Kad se čovjek puno opravdava, ispada da je kriv, a ja nisam kriv nizašto. Moj nastup na humanitarnom koncertu za udrugu Dica Dalmacije bio je davno prije dogovoren i unatoč bolesti osjećao sam veliku potrebu da budem tamo. Šokiralo me kad sam pročitao u medijima što se sve piše o meni. Nisam muljator, nikad u svojoj karijeri nisam bio u novinama zbog skandala. To znaju svi moji prijatelji. No bilo kako bilo, ne zamjeram novinarima zbog toga, možda bih i ja postupio isto da sam bio na njihovu mjestu – rekao nam je Alen koji se od natjecanja oprostio u polufinalnoj emisiji. Za svoju partnericu radijsku voditeljicu Tamaru Loos ima samo riječi hvale.

– Bolju partnericu nisam mogao dobiti. Tamara je super cura i svaka joj čast. Žao mi je samo što je odmah u startu bila na gubitku jer sve glumice koje su nastupile u showu pjevanje su trenirale na Akademiji. Ipak, drago mi je zbog oboje da smo došli do polufinala – zaključio je Alen koji je sinoć s Tamarom otpjevao pjesmu “Ne želiš kraj”, no do kraja su, nažalost, došli.

Komentara 4

ZE
zendraf
09:08 05.02.2012.

A ja mislim ovako: bolje da je otišao pjevati na humanitarni koncert, od toga bar neke koristi, a u ovaj glupi i p.r.e.seratorski show nije trebao ni dolaziti.

CR
crocro
07:30 05.02.2012.

Ja mislim ovako: Alen je prihvatio sudjelovanje u emisiji \"Zvjezde pjevaju\". Samim prihvaćanjem nastupa, prihvaćaju se i uvjeti da se ne napravi neki skandal, izostanak i sl. Bolest se nešto sasvim drugo i opravdanje je za sve sudionike. Što se tiče humanitarnih koncerata, njih je bilo prije emisije \"Zvjezde pjevaju\" a biti će ih i poslije ove serije. Znači da se za vrijeme emitiranja ove serije zabavnih emisija, Alen ipak trebao suzdržati od izostanka, što je ostavilo blijedu sliku na ovu emisiju. Navodno je bio bolestan a ipak nastupio u Njemačkoj, znači da i nije baš bio bolestan jer je onda takav mogao nastupiti i i našoj emisiji. Humanitarnih koncerata će biti još na kojima može nastupati. I što sada da svatko od sudionika otiđe na neki humanitarni koncerat. Što bi bilo od emisije. Prema tome, mislim da ovo nije dobro opravdanje za nesudjelovanje u emisiji. Sasvim druga stvar je kvaliteta njegovoj pjevanja o čemu neću ništa isticati.

KA
Karla
10:06 05.02.2012.

Žao mi je Tamare i Nižetića ne mogu opravdati. On i onaj drugi Dalmatinac (Guliano?) najlošiji su mentori do sada. Marija Borić još nije uspjela pokazati svoj raskošni pjevački talent samo zahvaljujući lošem učitelju. Nije dovoljno samo biti popularan nego treba znati i pjevati i poučiti, naravno ako se ima neko pjevačko znanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije