Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša sreća

Napokon bi mogla reći "da": Alen, Srećko, Mate, Slavko i Milan Severinu su htjeli odvesti pred oltar

15.05.2006., Zagreb - Severina i Mate Culjak na partyju.  Photo: Boris Scitar/PIXSELL
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/7
30.04.2015.
u 12:07

S Igorom je u vezi od veljače, ali kaže da se osjeća kao da su oduvijek zajedno

Virujen u te, s tobom živin lipo, sve dok me bude, volit ću te slipo – pjeva Severina Vučković u jednom od svojih najvećih hitova, a pjevuši to zasigurno na uho i Igoru Kojiću, svom 15 godina mlađem dečku, u kojeg je, kako kaže, zaljubljena do ušiju.

– Zaljubljena sam u Igora i volim ga najviše na svijetu, sada mi se čini da naša veza traje cijeli život – kazala je Severina za Story.

Bivši srpski nogometni vratar, a danas sportski menadžer zarobio je srce najpoželjnije Hrvatice u veljači, kada su se upoznali u Beogradu uoči njezina koncerta. O karijeri Igora Kojića čak ni sportski novinari ne znaju puno jer je njegov put do nogometnog uspjeha bio polovičan. Kao junior počeo je u Crvenoj zvezdi pa je igrao i za beogradski Obilić što je posebno zanimljiva stavka u njegovu životopisu. Naime, u to vrijeme šefica u klubu bila je Svetlana Ceca Ražnatović, supruga ratnog zločinca Arkana. Nanizao je Kojić još poneki nogometni klub, među ostalim i sasvim simbolično – Hajduk. Doduše, samo onaj beogradski...

A kada je shvatio da mu na terenu ne ide onako kako je zamislio, Kojić se posvetio sportskom menadžmentu.

Igor je sin proslavljenog srpskog pjevača narodne glazbe Dragana Kojića Kebe, koji je punio novinske stupce zbog izvanbračne kćeri koju godinama nije htio priznati. Ipak, sud u Strasbourgu odlučio je da je stanovita Ina Draganova kći... Igorova druga sestra Nataša svoju sreću traži u Hollywoodu gdje pokušava ostvariti svoj američki san. Zasad je statirala u nekoliko filmova, ali nikad nije uspjela dobiti toliko medijskog prostora koliko ga je dobio njezin brat u samo jednom danu, onom u kojem je Severina prvi put javno obznanila da nakon Milana Popovića opet ljubi.

Kojićev ljubavni život dosad su obilježile manekenke i starlete, ali nijedna od dama nije ga uspjela odvesti do oltara. Srpski mediji sad pak šuškaju da bi se Igor mogao oženiti Severinom već u rujnu. Našu najpoznatiju pjevačicu nitko dosad nije uspio navesti da stavi potpis na vjenčani list iako je čak pet puta bila na korak do toga. Još u 90-ima zaprosio ju je Alen Marin, kasnije Srećko Vargek pa onda i Mate Čuljak. Možda se najizglednijim činilo vjenčanje sa Slavkom Šajinovićem, koje je propalo zbog Milana Popovića. Hoće li biti šeste sreće?

>>Novog odabranika Severina je upoznala prije svog koncerta u Beogradu

>>Ovo su svi Severinini bivši

Komentara 17

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
12:22 30.04.2015.

dosadni ste več s tom četnikušom

TR
Trnjanec
12:23 30.04.2015.

Neće nju nitko ženiti. Nema tako ludih.

DU
Deleted user
12:37 30.04.2015.

Njena ljubav je dobra u matematici i ekonomskoj računici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije