Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što biste vi na njegovu mjestu?

Ukrajinski političar ostavio suprugu jer je objavljivala preizazovne selfieje

alena ukrajinka
Foto: Instagram
1/6
25.03.2015.
u 07:58

Prevrući selfieji koštali su Alenu braka. Alena je pak izjavila da joj suprug nije najavio svoju odluku te da je sa sinom ostala bez ičega

Ukrajinski političar Aleksandr Politukha ostavio je svoju suprugu Alenu Politukhu, 32-godišnju ukrajinsku seks-bombu, a sve zbog preizazovnih fotografija na Instagramu.

Prevrući selfieji koštali su Alenu braka. Alena je pak izjavila da joj suprug nije najavio svoju odluku te da je sa sinom ostala bez ičega. Politukha je, inače, na čelu lokalnog vijeća u okrugu Dergačevskij , a ima i privatnu tvrtku koja se bavi proizvodnjom sapuna. Često donira novac ukrajinskoj vojsci, a na svoju seksi suprugu još se nije osvrnuo.

Ona je pak komentirala da trenutno prolazi kroz jako teško razdoblje. - Suprug i ja imamo sina i u braku smo deset godina. I onda je on odjednom krajem prošle godine otišao i ostavio mene i sina bez sredstava za život - rekla je Alena. Ipak, čini se da i dalje ima mobitel kojim fotografira sve svoje selfieje. Odobravate li potez ukrajinskog političara?

>>Kakav trojac! Tko ne bi s njima htio snimiti selfie?

>>Kraljica selfija napravila grešku zbog koje su joj se svi smijali

Ukrajinski političar ostavio je ženu zbog selfiejea. Što mislite o tom potezu?

Komentara 9

DU
Deleted user
08:25 25.03.2015.

Mene zanima samo jedno: Zašto žene vole ta prekenjavanja sa tim selfijima. Meni kao muškarcu nekada ne bi palo na pamet da se fotkam u gaćama i to objavljujem na internetu.

DD
ddragutin
08:30 25.03.2015.

prava kurvica

IV
ivan2308
09:06 25.03.2015.

kalastura za stajgu u Frankfurtu..ko i tone sto ih se namnozilo..cast raritetno moralnim djevojkama..zenama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije