Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u 2

Aleksandar Stanković otkrio tko mu stiže u goste, gledatelji negoduju: 'Jadno, Stankoviću na što si spao'

Aleksandar Stanković
Foto: HRT
1/8
26.10.2022.
u 10:43

- Treba li pobačaj biti ustavna kategorija? Mogu li SDP i Most skupa protiv HDZ-a te zašto SDP unatoč svim aferama vladajućih ima tako nizak rejting teme su emisije Nedjeljom u 2. Gošća potpredsjednica SDP-a Sabina Glasovac - otkrio je Aleksandar Stanković i svojom objavom izazvao brojne reakcije.

Aleksandar Stanković (52), voditelj i urednik HRT-ove emisije 'Nedjeljom u 2', na službenoj Facebook stranici emisije najavio je gošću koja mu u emisiju stiže ovaj tjedan. 

- Treba li pobačaj biti ustavna kategorija? Mogu li SDP i Most skupa protiv HDZ-a te zašto SDP unatoč svim aferama vladajućih ima tako nizak rejting teme su emisije Nedjeljom u 2. Gošća potpredsjednica SDP-a Sabina Glasovac - otkrio je Stanković. 

Foto: Facebook Leo Nicolier
Odmah nakon objave uslijedili su i komentari gledatelja koji, sudeći prema njihovim reakcijama, nisu oduševljeni gošćom

"Vrlo iritantna gospođa, ne znam što bi ona imala pametno za reći (na bilo koju temu)", "Po čemu je gospođa poznata i jel ima išta u životopisu da nije striktno vezano uz politiku? Stranke (neovisno koje) nam serviraju ljude praznih životopisa, neke i za ministre, a Vi ih ugostite u emisiju", "Jadno, Stankoviću na što si to spao", "Ovo je navodno jako bitno za gledanost. Što je iritantnija stranka i njezin predstavnik, to je gledanost viša.To je ujedno i realno stanje polužive nacije", nizali su se komentari ispod objave. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

Foto: Facebook Leo Nicolier

Inače, Stankovića gledatelji osim u emisiji 'Nedjeljom u 2' mogu gledati i u novoj sezoni serijala 'Vjetar u kosi' koji se emitira trenutno na HRT-u. U četvrtoj sezoni putopisne serije Stanković je posjetio Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru i na 2700 km dugom putu razgovarao s više od 40 sugovornika.  U 6 epizoda prikazao je i neke od najljepših destinacija u susjednim zemljama, divlje konje iznad Livna, Prološko jezero, proizvodnju sira iz mijeha u Nevesinju. 

VIDEO Matthew Perry, Chandler iz 'Prijatelja', uništio si je život porocima, a sada izdaje knjigu o tome

 

Komentara 59

KA
kajbiti
12:07 26.10.2022.

Svako malo lo jedna sdpnarikača, a rejting 3%

ZO
zoranos
12:39 26.10.2022.

Ingrid Antičević, Glasovac, Željka Antunović, Sandra Benčić, Dalija Orešković (ima ih još, ne mogu se sjetiti). Sve levičarke i sve izuzetno agresivne, svadljive - jako rigidne u svojim stavovima i netolarantne. Imam dojam da su na vlasti da bi logore otvarale sa neistomišljenike! Strah me takvih ljudi. A sa druge strane muškarci ala Grbin, Glavašević, Petek itd. bez grama testosterona, tak da me lijevica totalno zbunjuje i nije čudo da se zalaže za rodnu ideologiju kao očito i samo nisu sigurni što su!

KO
Kološanin
12:41 26.10.2022.

Stankoviću je dodijala vlastita emisija. Loše se priprema za razgovor, emisiju odradi na rutinu, "ubije" dobrog gosta nezanimljivim i perifernim pitanjima... Vrijeme je za promjenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije