Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedjeljom u 2

Aleksandar Stanković gledateljima je odgovorio zašto u emisiji već dugo nije ugostio nikoga iz HDZ-a

Aleksandar Stanković, voditelj i urednik emisije Nedjeljom u 2
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/7
17.01.2023.
u 15:46

U svojoj emisiji "Nedjeljom u 2" Stanković je ugostio brojne osobe iz politike, znanosti, kulture i gospodarstva, a njegovi vjerni gledatelji primijetili su kako u zadnje vrijeme među gostima nema političara iz HDZ-a.

Urednik i voditelj Aleksandar Stanković u svojoj emisiji "Nedjeljom u 2" ugostio je dosad brojne osobe iz svijeta politike, znanosti, kulture i gospodarstva. Njegovi gledatelji u zadnje vrijeme su ga često pitali zašto u emisiji nije ugostio i političare iz HDZ-a, a Stanković im je sada dao i odgovor zašto je tome tako.

- U zadnje vrijeme redovito nas odbijaju gosti iz HDZ-a. Za najvažnije političke, društvene i ekonomske probleme često su upravo oni odgovorni i neodgovorno je da izbjegavaju najgledaniji politički talk-show. Nije smrtna opasnost, preživjet ćemo, ali s obzirom da puno vas pita zašto nema HDZ-ovaca - zato. - objasnio je Aleksandar Stanković na društvenoj mreži svoje emisije. Više od dva desetljeća emisija "Nedjeljom u 2" je u televizijskom eteru, a nova sezona je startala 4. rujna prošle godine kada smo razgovarali s HRT-ovim urednik i tom prigodom odgovorio nam je na pitanje osjeća li "zasićenje" nakon svih tih godina u emisiji "Nedjeljom u 2". 

-  Uvijek sam se rukovodio time da treba biti ustrajan u poslu koji radiš i zato sam odbijao ponude da krenem u neke druge izazove. Dobri intervjueri ponekad cijeli život vode jednu emisiju. Ne kažem da će to tako biti sa mnom, ali za sada me još uvijek u ovom poslu drži izazov da razgovaram s ljudima. Pred svaku emisiju imam tremu. Svaki gost mi je na neki način radost. Kada to tako više ne bude, morat ću otići. Da, osjetim zasićenje poneki put, ali onda dođe sljedeća emisija, novi gost koji još nikada nije bio i sve s leptirićima u trbuhu kreće iznova. - odgovorio je Stanković.

Voditelj emisije “Nedjeljom u dva” prošle je godine prevalio 2700 kilometara u dva tjedna na motoru i snimio novu sezonu serijala “Vjetar u kosi”. Bila je to četvrta sezona njegovog serijala koja se na HRT-u prikazivala u sklopu jesenske sheme. Nakon što je u prijašnjim sezonama prešao Slavoniju, Zagorje, Banovinu, Liku, Gorski Kotar, Kvarner, Zagoru, Dalmaciju, ali i Austriju i Sloveniju, Stanković se ovog puta odvažio istražiti susjednu Bosnu i Hercegovinu te Crnu Goru, države koje su ga oduševile svojim krajolikom, ali i ljudima, a jedan od onih koji ga je zatekao pozivom bio je i crnogorski ministar Goran Đurović koji je privatnim automobilom prešao 40-ak kilometara samo da bi upoznao Stankovića i njegovu ekipu.

VIDEO Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na Internetu, a zna se i zašto su na koljenima

 

 

Komentara 12

LJ
ljudemisi
16:01 17.01.2023.

Koji imbecili guraju ovog jugosa parazita sa jugo-srpskoj TV

DU
Deleted user
17:36 17.01.2023.

Sačuvaj nas Bože Stankovića,Šprajca i sličnih jugovića

IV
ivicasbgr
17:21 17.01.2023.

Ne znam odakle zaključak da je njegova emisija najgledaniji tolk-show?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije