Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S obitelji

Aleksandar Kostadinov napušta HRT i odlazi živjeti u Bruxelles

Aleksandar Kostadinov
Foto: Anto Magzan/Pixsell
07.12.2015.
u 15:55

– Još uvijek mi je sve ovo neobično jer sam na HRT-u proveo 30 godina, no nadam se da će i ubuduće biti prilike da radim za HRT – reče nam A. Kostadinov

Dugogodišnjem radijskom i televizijskom uredniku Aleksandru Kostadinovu 31. prosinca bit će zadnji radni dan na HRT-u jer s obitelji odlazi živjeti u Bruxelles.

– Supruga je dobila poziv da radi tamo pa se svi selimo u Belgiju. Sve je nekako došlo na brzinu pa sad imam kaos jer ovdje moram odraditi i srediti milijun stvari. Još uvijek mi je sve ovo neobično jer sam na HRT-u proveo 30 godina, no nadam se da će i ubuduće biti prilike da radim za HRT – reče nam A. Kostadinov koji je godinama bio kreativna uzdanica Zabavnog programa HTV-a. 

>> Aleksandar Kostadinov vratio se emisiji uz koju je rastao

Komentara 7

Avatar M_Cibale
M_Cibale
18:50 07.12.2015.

A zabavni program godinama katastrofa.

BL
BLavay
23:20 07.12.2015.

Eto nešto korisnoga i iz Brisela

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:50 08.12.2015.

hvala ti što odlaziš!ovo je najzabavnije na htvu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije