Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miran i sretan

Alec Baldwin zaručio se s 26 godina mlađom trenericom joge

alec
Pixsell
02.04.2012.
u 22:00

- Alec je ovaj vikend zaprosio Hilariu i svi smo jako sretni zbog njih. U utorak je i Alecov 54. rođendan pa ima još jedan razlog za slavlje - potvrdio je glasnogovornik glumca. Zaručili se se nakon nešto manje od godinu dana veze.

Nedavno je izjavio kako sa svojom 26 godina mlađom djevojkom Hilarijom Thomas želi imati dijete, a sada je napravio i prvi korak k ostvarenju te želje. Naime, glumac Alec Baldwin zaručio se s prelijepom 28-godišnjom instruktoricom joge.

- Alec je ovaj vikend zaprosio Hilariu i svi smo jako sretni zbog njih. U utorak je i Alecov 54. rođendan pa ima još jedan razlog za slavlje - potvrdio je glasnogovornik glumca.

Baldwin i Thomas zaručili se se nakon nešto manje od godinu dana veze, a prvi su se put u javnosti zajedno pojavili u svibnju.

Nakon što je prošao ružnu brakorazvodnu parnicu s Kim Basinger 2002. godine i dugu borbu za skrbništvo nad kćeri Ireland, Baldwin nije želio novu vezu. Mišljenje je promijenio kada je upoznao Hilariju.

- Hilaria je vrlo skromna, slatka, šarmantna i stoji čvrsto na zemlji. Otkada je s njom puno je mirniji i sretniji - rekao je lani Alecov brat Stephen Baldwin.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije