Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Alec Baldwin za scenu skidanja pred Meryl Streep tražio dvojnika

It\'s Complicated
Universal Pictures
27.12.2009.
u 11:06

Zvijezda serije “Televizijska posla” trenutačno snima komediju “It’s Complicated” u kojoj izvede striptiz kako bi zaveo ženu koju igra Meryl Streep

Glumac Alec Baldwin odbio je snimiti scenu u kojoj je trebao pokazati golu stražnjicu. Baldwin je tražio da umjesto njega to učini dvojnik iako je napomenuo kako razlog njegove sramežljivosti nije nezadovoljstvo izgledom.

 

- Moja stražnjica je prelijepa, ali svejedno to neću učiniti - čvrsto je branio Baldwin dostojanstvo svoje pozadine. Zvijezda serije “Televizijska posla” trenutačno snima film “It’s Complicated” u kojem izvede striptiz kako bi zaveo Meryl Streep. Baldwin je tako snimio većinu scene skidanja, a kada se kamera spustila na stražnjicu - nastupio je dvojnik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije