Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pomahnitali glumac

Alec Baldwin razbio novinaru mobitel o pod

alec baldwin
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
15.11.2013.
u 22:16

Glumac se danas opet sukobio s paparazzima ispred njegovog njujorškog stana

Poznato je da Alec Baldwin ne voli pozornost medija, a danas se opet sukobio s paparazzima  ispred njegovog njujorškog stana.

Glumac je danas izlazio iz stana, a ispred ga je čekala skupina fotoreportera. Baldwin je pristupio jednom od njih, istrgnuo mu mobitel iz ruke kojim ga je snimao i razbio ga o pod.

- Ne prilazi mi. Napadaš me. Da, ti mene napadaš. Prošeći, prijatelju. Ne želiš da te ozlijedim? - rekao je Baldwin novinaru. Baldwin je, prema pisanjima američkih medija, bio na putu u frizerski salon.

To je bio drugi incident u petak, dok u četvrtak ih je sve izvrijeđao. 

Čini se kako je glumac pod pritiskom, nakon što je žena koja ga je uhodila završila šest mjeseci u zatvoru. Naime, osuđena Genevieve Sabourin kaže da je samo željela da joj Baldwin objasni zašto je nije više htio vidjeti nakon njihove navodne kratke romanse.

>>Osuđena na šest mjeseci zatvora zbog uhođenja A. Baldwina

>>Glumica uhodila i maltretirala Aleca Baldwina

Ključne riječi

Komentara 2

IB
Ivan Brnčić
10:30 16.11.2013.

pa pustite čovjeka da obavlja privatne stvari .. i ja bi zvređal onog koji mi se unosi fotićem il čime već da dobije posebnu fotku ..

BA
bazzaretta
19:40 16.11.2013.

Moj komentar je cenzuriran jer sam napisao sam da doticna Jelena prestane nazivati paparraze i sebe "novinarima", jer jedni samo objedaju poznate licnosti konstantnim blicanjem gdje god se nalaze, dok drugi prepisuju clanke sa stranih portala. Znam da istina boli, no nemojte mi molim vas drzati pridike da sam nekog vrijedjao "po rasnoj osnovi." Kritika vaseg rada spada u kategoriju slobode govora - nesto za sto biste se vi "novinari" trebali vise boriti u HR.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije