Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična navika

Alec Baldwin objavio na Twitteru fotografiju sa sijedom perikom

alec baldwin
twitter
21.08.2011.
u 17:50

Glumac je pokušao naučiti kako se na Twitteru objavljuje fotografija pa je slučajno uspio objaviti sebe s perikom, ali nije objasnio zašto nosi bijele pramenove

Glumac Alec Baldwin objavio je na profilu na Twitteru svoju fotografiju na kojoj nosi neobičnu periku.

Kako je objasnio nedugo nakon objave fotografije, to se dogodilo slučajno u trenutku kada je pokušao shvatiti kako se uopće fotografija na Twitteru objavljuje i iznenada mu je pošlo za rukom.

No 53-godišnja zvijezda serije "Televizijska posla" nije objasnila zašto se fotografirao sa sijedom dugačkom perikom na glavi.
Izgleda da mu se svidjelo nositi perike jer sličnu 'kosu' nosio je i nedavno na snimanju  mjuzikla "Rock Of Ages" s  Russellom Brandom i Tomom Cruiseom, piše The Sun.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:59 21.08.2011.

Šteta što je ovako važna vijest objavljena u nekom kutku. Zaista zaslužuje biti barem nekoliko dana na naslovnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije