Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bijesni glumac

Alec Baldwin novinaru: Zabio bih ti nogu u je..no dupe!

alec baldwin
Reuters/PIXSELL
28.06.2013.
u 11:08

Alec Baldwin ima problema s bijesom, pogotovo kad mu se netko dira u bliske osobe.

Alec Baldwin ima problema s bijesom, pogotovo kad mu se netko dira u bliske osobe. Novinar Gorge Stark iz Daily Maila napravio je upravo to napisavši u reportaži s posljednjeg ispraćaja glumca Jamesa Gandolfinija kako je Alecova supruga Hilaria cijelo vrijeme "tweetala" za vrijeme pogreba. Bijesni Alec nije to mogao riješiti na pristojan način, već se obrušio na novinara serijom prijetećih statusa na Twitteru.

– Moja supruga i ja nazočili smo pogrebu našeg prijatelja, a neki toksični Britanac piše ovo jebeno smeće. Zabio bih ti nogu u je..no dupe, George Stark, ali siguran sam da bi ti se to previše svidjelo. Sve je završilo prijetnjom: – Pronaći ću te, ti, toksična tetkice, i sje..ti te! Glasnogovornik slavnog glumca pokušao je ublažiti situaciju rekavši da je novinar stvorio priču bez prethodne provjere i objašnjenja uključenih.

>>Neka unajme sobu! Alec Baldwin šepurio se s mladom suprugom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije