Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prodao samački stan

Alec Baldwin kupio stan sa svojom 26 godina mlađom djevojkom

alec baldwin
pixsell
25.08.2011.
u 15:15

Zvijezda serije "Televizijska posla" ludo je zaljubljena u mladu instruktoricu joge Hilariju Thomas.

Glumac Alec Baldwin (53) prodao je svoj samački stan na Manhattanu i preselio se u stan koji je kupio s djevojkom Hilarijom Thomas. Njegovi prijatelji za New York Post su ispričali da je glumac popularne serije "Televizijska posla" ludo zaljubljen u 26 godina mlađu instruktoricu joge i sve više razmišlja o tome kako bi se trebali i vjenčati. Mnoge je iznenadio ovakav slijed događaja jer je par u vezi nešto više od tri mjeseca. Alec je već bio u braku s glumicom Kim Basinger s kojom ima i 15-godišnju kći Ireland. Par se razveo 2001. nakon osam godina braka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije