Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
među najboljima

Alec Baldwin hvalio se svojom zvijezdom na Stazi slavnih

alec baldwin (1)
Foto: pixsell
1/5
15.02.2011.
u 09:57

- Drago mi je što će se moja kći Ireland moći pohvaliti da joj oba roditelja imaju ovu veliku čast. To će za nju biti baš cool, našalio se uvijek pomalo ironičan Baldwin

Nakon 30 godina rada i 53-godišnji glumac Alec Baldwin dobio je svoju zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih. Nakon što mu je karijera krenula silaznom putanjom Baldwin se prije dvije godine vratio u akciju odličnom ulogom u televizijskoj komediji "30 Rock star" za koju je dobio brojne nagrade. Zbog toga je jučer zahvalio svima koji su ga angažirali za taj projekt, posebno kolegici Tini Fey, te prijateljici Megan Mullally s kojom je snimao serijal "Will & Grace" i odlično se zabavio.

Ponosni glumac naglasio je kako mu je posebno drago što je dobio zvijezdu zbog kćeri jedinice, 16-godišnje Ireland Baldwin (rođenom u braku s Kim Basinger) koja će se moći hvaliti da joj tata i mama imaju zvijezdu u Hollywoodu.

- Bit će to za nju baš cool, našalio se ironični Baldwin.

Komentara 2

CE
cedevita
18:57 15.02.2011.

mala ista ka on.isti pogled isto drzanje

KE
keks
00:47 21.02.2011.

Ne znam čime je to on zaslužio zvijezdu, prosječan glumac. Doduše ima ih i gorih na toj stazi slavnih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije