Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KIĆO GRČIĆ

Albinin tata o kćerinom uspjehu: 'Baka Anđelka se naljutila zbog jedne stvari'

Albina kao dijete s mamom i tatom
Foto: Facebook
1/7
15.02.2021.
u 17:18

Kako je rekla Albina – 'neki su samo kap u moru, meni je najjača stvar što sam okružena s pozitivnim ljudima i to mi daje snagu'. Albina je takva osoba da joj sada dođe Nina Kraljić i čestita, ona bi rekla – fala ti Nina puno, kazao je Grčić

Božinko Grčić Kićo, otac ovogodišnje pobjednice na Dori, u razgovoru za Radio Dalmaciju otkrio je što je za njega veći uspjeh od osvajanja Dore, osvrnuo se na činjenicu da su Albini čestitali svi osim Nine Kraljić, a ispričao je i da se baka Anđelka naljutila jer joj nije rekao za kladionicu. Albina će nas s pjesmom Tick-Tock predstavljati na Eurosongu u Rotterdamu.

- Najveći mi je dobitak kad čujem na radiju i televiziji da je jako odgojeno dijete. To mi je veći plus nego osvajanje Dore, meni. Ja sam je ono jutro vozio u četiri i pol ujutro na kolodvor za Opatiju, stao sam s njom dok nije ušla u autobus, da ne bude sama na kolodvoru. Ona je putovala sedam, osam sati, koliko se već putuje do Opatije, ništa joj nije teško, apsolutno ništa', rekao je Božinko Grčić u showu 'Dobar dan, Dalmacijo'.

Svi su joj čestitali osim Nine Kraljić. 

- Nema veze. Kako je rekla Albina – 'neki su samo kap u moru, meni je najjača stvar što sam okružena s pozitivnim ljudima i to mi daje snagu'. Albina je takva osoba da joj sada dođe Nina Kraljić i čestita, ona bi rekla – fala ti Nina puno, kazao je Grčić i dodao da je najveća Albinina navijačica je baka Anđelka.

 - Baka Anđelka se naljutila na mene jer joj nisam rekao da su postojale kladionice. 'Da sam ja stavila 100 kuna, koliko bih ja dobila na Albinu?' - pitala je. Ja govorim – 'Bako ja se na svoju kćer nikad neću kladiti, niti sam mislio. Da si uložila 100 dobila bi u jednom momentu 800 kuna'. 'Jesam mogla sad biti puna para i dati svome ditetu', govori. Baka je čudo', uz osmijeh je zaključio Albinin tata.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije