Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimljen usred šume

Aktualni singl Vatre 'Jantar' dobio svoj videospot!

Vatra
Foto: PR FOTO
1/3
13.10.2015.
u 15:58

Aktualni singl "Jantar" najemitiraniji je singl na domaćim radiostanicama, a upravo je dobio i svoj videospot!

Kod Vatre je ovih dana mnogo novosti!

Osim priprema za najveći samostalni koncert benda u Domu sportova 23.10., jučerašnji ponedjeljak Vatri je, nakon visinske promocije u avionu Croatie Airlinesa na liniji Zagreb – Dubrovnik, poslužio i za promociju novog albuma "Zmajevi na vjetru" u zagrebačkom Dallas Music Shopu čime su, družeći se sa fanovima i potpisujući albume, obilježili njegov službeni izlazak.

Aktualni singl "Jantar" najemitiraniji je singl na domaćim radiostanicama, a upravo je dobio i svoj videospot!

Lijepe kadrove novog videa potpisuje Radislav Jovanov Gonzo, a jednu od glavnih uloga imaju djeca iz Odreda izviđača Plavi pingvin koji su zajedno s bendom proveli prekrasno popodne usred šume, izmjenjujući vještine preživljavanja u prirodi, ali i bježeći od kiše.

Najveći samostalni koncert Vatra će održati 23.10 u zagrebačkom Domu sportova, a ulaznice potražite na: http://www.ticketshop.hr/hr/e/vatra/371/.

>> Vatra na 10 tisuća metara održala nastup za putnike u avionu

Ključne riječi

Komentara 3

FI
Fisherman
16:28 13.10.2015.

A i vas neko debelo gura.

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
23:25 14.10.2015.

pjesma je kopija pjesme macka od stare grupe fit iz rijeke...ako ne vjerujete poslusajte na jubitu...ili sam samo ja lud...

RU
RUS
10:38 22.10.2015.

Taj bend je vic !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije