Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ako Amber krene mojim stopama, bit ću joj najveća podrška

Bivši top model otkrio nam je zašto ne žali za životom u SAD-u te da najveću potporu ima u suprugu Goranu
25. lipnja 2010. u 08:48 3 komentara 337 prikaza
Tatjana Dragović
Pogledajte galeriju 1/5

Nakon što se vratila s odmora na Maldivima, sretna obitelj Ivanišević u Zagrebu čeka toplije dane i sprema se za odmor na našoj obali. Dane krate uživajući s djecom, šestogodišnjom Amber Marijom i dvogodišnjim Emanuelom. Iako često putuju, Tatjana Ivanišević otkrila nam je da ne osjeća nostalgiju za životom u SAD-u te da joj se uvijek lijepo vratiti kući.

– Bilo nam je zaista prekrasno na Maldivima, ali sigurna sam da će nam jednako lijepo biti i kod nas na Jadranu – rekla je Tatjana i nastavila: – Obožavam putovati i povremeno se vratiti u Ameriku, ondje je život toliko drugačiji, prepun sadržaja, ali isto tako kada dođemo ovamo, vidim toliko prednosti koje ima Hrvatska. Iako ne žali za životom na drugom kontinentu, Tatjana priznaje da joj manekenstvo ipak nedostaje.

– Voljela bih opet raditi, no trenutačno mi je važnije biti s djecom i ne želim se od njih odvajati. Dobivam dosta ponuda i u Hrvatskoj i u inozemstvu, ali jednostavno ih moram odbijati – priznala nam je Tatjana. Ipak, kada se i odluči za neko snimanje, 31-godišnji bivši top model kaže kako joj je najveća potpora i pomoć upravo suprug Goran.

– On ide sa mnom na sva moja snimanja, nasmijava me, pomaže u odabiru fotografija. Odlično se zabavljamo i volim kad je pokraj mene, on mi je najveća podrška – rekla je Tatjana. A njezin suprug ne samo da sudjeluje u njezinu poslu već je i potiče na snimanje izazovnih fotografija.

– Ona je prekrasna žena, ima odlično tijelo i ne mislim da ima ičega lošeg u tome da ga pokaže. Ponosan sam kada snimi dobre fotografije – dodao nam je Goran Ivanišević.

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
 • Avatar mrgud30
  mrgud30:

  Planiraju odmor vamo... odmor tamo. Pa, brate, kad stignu umoriti!?

 • doktorica:

  Sa njenom plaćicom si sigurno nebi mogli priuštiti sva ta putovanja

 • c11dugi:

  Nekad je bila super zgodna ali sada je plastična katastrofa. Koji je vrag tim ženama zar ne vide kako im usne izgledaju kao da su imale prometnu nesreću. Od nje su gore samo njezine prijateljice, full plastificirana tzv. poduzetnica Sanja ... prikaži još! i Krisitina s predimenzioniranom gornjom usnom. Uz sve to mimika lica im je svedena na nulu , pa izgledaju kao da se nikad ne smiju, već im se dogodilo nešto strašno pa moraju biti trajno ozbiljne.