Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMATERSKA FOTOGRAFIJA

Aki Rahimovski izabrao pobjednike dvanaestog natječaja Fotosofia

Aki Rahimovski
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
05.01.2017.
u 14:29

Slijedi natječaj Fotosofia 12. Gost urednik je glumica Mila Elegović.

Pjevač Parnog Valjka Aki Rahimovski izabrao je četiri najbolje fotografije na fotonatječaju "Fotosofia Wallpaper 09". Riječ je o natječaju u kojem osobe iz javnog života (kulture, sporta, medija...) kao gosti urednici odabiru jednu do pet od prijavljenih fotografija. Odabrane fotografije se u sljedećem periodu izmjenjuju na wallpaperu portala www.fotosofia.info, a klik na njih otvara galeriju njihovih autora na Fotosofia.info portalu.

Aki voli fotografiju, no glazba mu je i posao i hobi, pa se njome bavi i u trenucima odmora. Parni valjak i dalje ne silazi s vrhova top lista, a trenutno su sa singlom "Opet se smijem" jedan od najslušanijih bendova u državi. Nakon rasprodanog koncerta u Spaladium areni jedan od naših najboljih bendova očekuju i novi nastupi.

Evo koje je fotografije izabrao Aki:

Antonija Kodžoman:

Foto: Antonija Kodžoman

Siniša Jakopec:

Foto: Siniša Jakopec

Slijedi natječaj Fotosofia 12. Gost urednik je glumica Mila Elegović. Detalji natječaja su na linku.

>>Sanja Doležal izabrala pobjednike jedanaestog natječaja Fotosofia

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije