Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HTZ

Adrijana Baković: Dečki iz showa nisu bili moj tip

adrijana
Foto: Luka Klun/Pixsell
1/3
24.04.2010.
u 17:34

– Opet sam u krugu svoje obitelji i sretna što ću se vratiti normalnom životu iako će mi ostali kandidati i suživot s njima sigurno nedostajati – otkrila nam je Adrijana.

Iako je večer prije odlukom gledatelja ispala iz showa “Hrvatska traži zvijezdu”, Adrijana Baković nimalo nije ostavljala dojam da je tužna i razočarana što se morala vratiti kući. Štoviše, vedrina u njezinu glasu odavala je da je 19-godišnja Bizovčanka veliki pozitivac u čijem životu nema mjesta za žalost.

– Opet sam u krugu svoje obitelji i sretna što ću se vratiti normalnom životu iako će mi ostali kandidati i suživot s njima sigurno nedostajati – otkrila nam je Adrijana čija izvedba pjesme “Ja ti priznajem” grupe E.T. nije toliko oduševila publiku kao što joj je uspijevalo do tada.

Knjiga na prvom mjestu

– Kad smo na pozornici ostale samo Kim i ja, znala sam da će ona proći jer je jedan od favorita, a i zaslužila je da nastavi natjecanje. Dok smo čekale da Antonija pročita rezultate, samo sam mislila na to kako jedva čekam da skinem štikle – uz osmijeh priča simpatična Slavonka koja se već od ponedjeljka vraća obvezama na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Osijeku na kojemu je studentica prve godine biologije. – Jako sam zahvalna svim profesorima jer su mi izlazili ususret cijelo vrijeme dok sam nastupala u HTZ-u. Sada moram što prije nadoknaditi propušteno, pa se bacam na grijanje stolca – ističe marljiva Adrijana koja uz vrlo zahtjevan studij i dalje uspijeva pjevati u crkvenom vokalnom sastavu Matheus čija je članica više od sedam godina, a nije zapustila ni svoj band Orion u kojemu njezin brat Damir svira klavijature.

Nastupajući na festivalima sa sastavom Matheus čiji je glavni vokal, Adrijana je dosad prošla gotovo cijelu Hrvatsku, a svoju duhovnu glazbu predstavila je i u Poljskoj i Subotici. Uz brojne osvojene nagrade, posljednji uspjeh kojim se mogu pohvaliti prvo je mjesto na ovogodišnjem Uskrs festu u Lisinskom. U Matheusu je talentirana Bizovčanka dobila priliku da na vidjelo izađu i njezine kantautorske sposobnosti, a upravo su s njezinom pjesmom pobijedili na međunarodnom festivalu. S bandom Orion pak nastupa po zabavama i povremenim gažama gdje izvode tuđe pjesme, uglavnom pop-rock izvođača među kojima se nekad nađu i one Adrijaninih omiljenih glazbenika poput Prljavog kazališta, Nine Badrić, Josipe Lisac i Leone Lewis.

“Neka najbolji pobijedi!”

Dok idućih dana bude pjevala izvan HTZ-a, rado će se sjetiti prijatelja koje je stekla u showu te kaže kako je sigurna da će sa svih sedam preostalih finalista ostati u kontaktu. – Svi su mi jako dragi i doista ne mogu nikoga istaknuti kao favorita. Ma, navijat ću za sve, pa neka najbolji pobijedi – kaže diplomatski Adrijana koja nam je za kraj priznala da nitko od dečki u showu ne odgovara njezinu tipu dečka koji prije svega mora biti pametan te da netko takav već postoji u njezinu životu.

“Još čekam svoj prvi poljubac jer želim da me poljubi pravi”

Tema emisije “Volim te”, prema kojoj su natjecatelji morali pjevati ljubavne pjesme, bila je odličan povod da osmero finalista otkrije kakav je njihov ljubavni status, jesu li zaljubljeni, o kome maštaju... Dok se zavodnik Duje hvalio kako je bivšu djevojku prevario 16 puta, Kim Verson priznala je da se još nikad nije poljubila jer čeka onog pravog.

– Želim da to bude poseban trenutak kojeg ću se sjećati cijeli život – sramežljivo je rekla 16-godišnja Novogradiščanka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije