Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladi i bogati

Adele stekla najveće bogatstvo, cure zarađuju više od dečki

Adele
Press Association/PIXSELL
11.04.2013.
u 10:05

Pjevačica je udvostručila svoj imetak na 30 milijuna funti, a mladi muškarci veći novac mogu zaraditi samo ako pjevaju u boy bendu

Adele je dosad zaradila 30 milijuna funti i predvodi listu najbogatijih mladih glazbenika u Velikoj Britaniji i Irskoj koju već pola stoljeća redovito objavljuje Sunday Times.

Na krilima posljednjih uspjeha - Grammyja i Oskara za pjesmu iz novog filma o Jamesu Bondu - Adele je u godinu dana udvostručila svoje bogatstvo. Uz to, njezin hvaljeni album \"21\" najbolje je prodavani nosač zvuka već dvije godine zaredom. Dosad ga je prodala u više od osam milijuna primjeraka.

Drugo mjesto na ljestvici najbogatijih pjevača mlađih od 30 čvrsto drži Cheryl Cole. Pjevačica nedavno ugašenih Girls Aloud procijenjena je na 14 milijuna funti.

Listom totalno dominiraju žene - Leona Lewis i Katie Melua imaju po 12 milijuna funti, Florence Welch devet, Charlotte Church i Jessie J osam, a Lily Allen, Nadine Coyle i mislili smo već zaboravljena Duffy po šest milijuna funti.

Dečki iz boy benda One Direction zajedno su zaradili oko 25 milijuna funti. Kad se zarađeno pravedno raspodijeli, ispada da Harry Styles, Liam Payne, Zayn Malik, Niall Horan i Louis Tomlinson imaju po pet milijuna svaki.

One Direction zgrnuli su milijun više od konkurentskog boy benda JLS, ješ jednog instant proizvoda iz radionice producenta i TV ličnosti Simona Cowella. No pojedinačno četiri člana JLS – Jonathan Gill, Marvin Humes, Aston Merrygold i Ortisé Williams – imaju na računu po milijun funti više od dječaka iz One Directiona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije