Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A tek se vratila...

Adele šokirala obožavatelje: Povlači se sa scene na deset godina

Adele
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
17.09.2016.
u 09:31

Ovoga puta objavila je da se povlači sa scene na čak deset godina.

Tek se nedavno vratila na scenu nakon trogodišnje pauze, no Adele opet šokira fanove.

Ovoga puta objavila je da se povlači sa scene na čak deset godina.

Naime, njezin sin Angelo (3) iduće će godine krenuti u školu, a gustim rasporedom, smatra Adele,  propušta njegovo odrastanje. 

>>Emotivna Adele oduševila fanove: Glastonbury mi je sve na svijetu. I to ozbiljno mislim

Komentara 3

MU
munjaaa
11:33 17.09.2016.

A sa četri god se ide u školu kakvi ste vi papani i naravno obrišite me opet

NI
nidjomidjo
10:54 17.09.2016.

što uopće objavljujete vijesti o ovoj koja stvara mit o sebi tim povlačenjima i povracima, pa je kao svi iščekuju bla bla bla, sjetite se tu i tamo velikog Arsena bolje i njegovog opusa u 50 godina karijere..

PA
Pajkoslava2
11:41 17.09.2016.

Adele je za mene svakako jedna od glazbenica koje su ostavile trag u glazbenom svijetu, pa cak da se vise nikad i ne vrati na scenu. uvjerena sam kako ima pjesama koje ce pjevati generacije i za 80 godina.. No, koliko god je voljela zbog karaktera kojeg ima, da je napravila karijeru zbog talenta a ne izgleda, koliko god uzivala u njezinim nastupima, pada mi u ocima zbog svog obozavanja homoseksualaca, prihvacanja gender ideologije, potpore abortusa itd.... ako je istina da se ne vraca sljedecih 10 godina, bit ce mi, u jednu ruku krivo zbog novih pjesama, jer stvara legende od njih, u drugu ruku ce mi biti drago da se povlaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije