Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSTA JOJ JE

Adele šokirala fanove: 'Nećete me više gledati...'

Adele
Foto: PA/Pixsell
1/5
29.03.2017.
u 16:45

- Jedini razlog zbog kojih sam išla na turneju ste vi. No, aplauzi me čine ranjivom - kazala je Adele i dodala kako je ta svjetska turneja bila najveće postignuće u njenom životu. Zatim je briznula u plač.

Iako je dosad prodala više milijuna albuma, i napunile najveće svjetske dvorane, Adele možda više niakd nećemo gledati uživo na turneji.

Britanska pjevačica rekla je fanovima na koncertu u Aucklandu kako nije baš dobra na turnejama, te kako se na pozornici osjeća "ranjivo", piše New Zeland Herald.

Koncert u Aucklandu bio je posljednji u sklopu njene svjetske turneje koja je trajala punih 15 mjeseci. Adele još očekuju dva već rasprodana koncerta na londonskom stadionu Wembley 28. lipnja i 2. srpnja. Zanimljivo, koncerte je nazvala "Finale".

- Jedini razlog zbog kojih sam išla na turneju ste vi. No, aplauzi me čine ranjivom - kazala je Adele i dodala kako je ta svjetska turneja bila najveće postignuće u njenom životu. Zatim je briznula u plač.

Iako neće nastupati na velikim turnejama, Adele neće biti nezaposlena. Nedavno je tako priznala kako se udala za dugodišnjeg dečka Simona Konceckog, s kojim ima četverogodišnjeg sina Angela.

>>Adele konačno priznala da se udala u tajnosti

 

Ključne riječi

Komentara 4

GU
Gunny01
10:03 30.03.2017.

Evo već plačem

DA
Dada24
10:49 30.03.2017.

A ko je Adel ?

AU
austrougarskigeneral
18:12 29.03.2017.

svašta od nje ionako joj pjesme ne valjaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije