Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
luksuzna vožnja

Adele položila vozački i naručila automobil vrijedan 900.000 kuna

adele
Doug Peters/Press Association/PIXSELL
24.11.2013.
u 16:54

Otkako je položila vozački ispit glazbenici je vožnja automobila postala omiljena aktivnost. – Sina Angela stavi u sigurnosnu sjedalicu i satima kruži Londonom – rekao je prijatelj. (kb)

Kako je nedavno dobila vozačku dozvolu britanska pjevačica Adele odlučila je počastiti se jedinstvenim vozilom. Naručila je automobil po mjeri vrijedan 900 tisuća kuna koji se trenutno po njenim napucima radi u Njemačkoj. Sadržavat će sve luksuznosti koje Adele želi imati u svom “drugom domu”. Naime, otkako je položila vozački ispit glazbenici je vožnja automobila postala omiljena aktivnost. – Sina Angela stavi u sigurnosnu sjedalicu i satima kruži Londonom – rekao je prijatelj.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije