Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne prodaje se

Adele odbila ugovor vrijedan 109 milijuna kuna

adele
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
10.11.2013.
u 16:53

Pjevačica Adele odbila je suradnju s kozmetičkom kućom L'Oreal iako su joj ponudili ugovor vrijedan 109 milijuna kuna

Pjevačica Adele odbila je suradnju s kozmetičkom kućom L'Oreal iako su joj ponudili ugovor vrijedan 109 milijuna kuna. - L'Oreal je pregovarao s Adele i bilo je izgledno da će potpisati ugovor, no ona se predomislila.

L'Oreal je iznenađen što je odbila tako ogromnu svotu, otkrio je izvor. Adele je odbila poznatu kozmetičku kuću jer ne voli umjetnike koji zarađuju kao zaštitna lica pa je jednom izjavila da ne želi da njezino ime bude igdje osim na bilo kojem brendu jer ne želi prodavati ništa drugo osim svoje glazbe. L'Oreal se odlučio zamijeniti Cheryl Cole jer im se ne sviđaju njezine tetovaže, pogotovo nova koja prekriva dio leđa i cijelu stražnjicu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije