Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na rodiljskom

Adele i Lily Allen tijekom trudnoće postale najbolje prijateljice

adele
Foto: pixsell
1/3
14.09.2012.
u 12:27

Obje britanske pjevačice uskoro će roditi. Jedna su drugoj posljednjih mjeseci slale poruke u stilu: "Pojela sam cijelu kutiju slatkiša, kladim se da Victoria Beckham to nikad nije napravila".

Dok su bile aktivne na glazbenoj sceni, rijetko su se družile zbog popunjenog rasporeda, no trudnoća je britanske glazbene zvijezde Adele i Lily Allen pretvorila u najbolje prijateljice.

Obje pjevačice uskoro će roditi pa su posljednjih mjeseci imale mnogo zajedničkih tema i druženja. Lily koja će dobiti drugo dijete Adele je uvijek bila na raspolaganju kad joj je trebao neki savjet, dok je Adele bila ta koja je kuhala ručkove i večere  za svoje društvo.

Slobodno vrijeme ispunjavale su i šalom na vlastiti račun u stilu: "Danas sam slistila cijelu kutiju slatkiša, kladim se da Victoria Beckham to nikad nije napravila".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije