Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jednostavno svoja

Adele: Debeljuca kojoj se i Vogue poklonio

adele
Foto: pixsell
1/3
06.09.2011.
u 18:02

Nakon niza mršavih ljepotica na naslovnici britanskog Voguea pojavljuje se današnja kraljica glazbene scene, osebujna i drukčija Adele

Ona je glasna, brbljava, mnogo psuje, potječe iz jedne od najsiromašnijih londonskih četvrti, ne robuje današnjim kanonima ljepote, Anna Wintour na njezin modni stil zasigurno koluta očima, no Adele za to ne mari i jednostavno živi po svom. Moćnim glasom i intimnim ljubavnim ispovijedima zavela je cijeli svijet pa i uštogljeni i snobovski Vogue koji je zbog engleske kantautorice bez dlake na jeziku pogazio svoja nepisana pravila. Osobnost je napokon nadjačala ljepotu! Osebujna 23-godišnja Britanka krasi naslovnicu najnovijeg broja britanske modne Biblije, a za nju je pak progovorila o sebi bez uljepšavanja stvarnosti.

 

Izgled nije primaran

 

– Volim sebe, uvijek i jesam -–tvrdi Adele koja svoje kilograme viška ponosno nosi i ne razmišlja o dijeti.

 

– Vidjela sam ljude kojima je fizički izgled primaran u životu. Pate jer nisu mršavi ili nemaju dovoljno velike grudi. Ne pripadam tom klubu. Nisam osoba koja će se opterećivati nedostacima, niti se družim s ljudima koji će me svaki dan na njih upozoravati. I sama znam ponekad biti nesigurna, no to se ne pretvara u frustraciju – kaže britka Londonka koja svojim posljednjim albumom “21” trenutačno vlada svjetskom glazbenom scenom.

 

Obožava coca-colu

 

Prodala je više od tri i pol milijuna albuma, dvanaest tjedana nitko je nije mogao svrgnuti s vrha top-ljestvica, a njezin je antologijski nastup na ovogodišnjoj dodjeli britanskih glazbenih nagrada kad je svojim glasom uz pratnju klavira podigla cijelu dvoranu na noge na Youtubeu vidjelo gotovo 50 milijuna ljudi. Adele na to stidljivo odmahuje rukom priznajući da je prije svakog izlaska na pozornicu uhvati velika trema.

 

– Povraćam prije svakog nastupa, ne mogu si pomoći. U biti se često ustrtarim zbog bilo čega. Što više histeriziram, to kasnije više uživam u koncertu – otkriva uvijek iskrena crvenokosa glazbenica koja uporno odbija milijunske iznose za snimanje reklama.

 

– Da mi ponude i deset milijuna funti, rekla bih im da odje..! Ako bih i pristala na to da budem nečije zaštitno lice, bilo bi to za coca-colu s punim okusom – poručuje u šali Adele.

 

O ljubavi trenutačno ne razmišlja jer je, kaže, nitko nikad nije toliko mazio i pazio kao ona samu sebe, smatra Britanka koja će najvjerojatnije biti autorica glazbe za najnoviji nastavak filma o Jamesu Bondu. S Bondom ili bez njega, glazbenica ima pune ruke posla. Očekuje je velika turneja u Velikoj Britaniji koju je trebala odgoditi zbog infekcije pluća s kojom se trenutačno bori. U studenome ulazi u studio snimati nove pjesme. Očekivanja su velika, svi se pitaju odakle će Adele ovaj put crpiti inspiraciju? Naime, oba njezina albuma nastala su nakon bolnih ljubavnih prekida kad je pijana zidovima svoje sobe s gitarom u ruci otvorila dušu. Već mjesecima ne pije, odrekla se i cigareta, a dečka nema. No to je sigurno neće zaustaviti. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DE
deus ex machina
12:44 06.09.2011.

\"MODNA BIBLIJA\"...... postoji samo u vokabularu i \"pameti\" novinara VL !

CH
chainsaw.
11:22 06.09.2011.

“Na naslovnici modne Biblije osvanuo je netko tko nema besprijekorno o tijelo i savršene grudi.” ------------------------------------------------------------------------ a sto je to besprijekorno tijelo? savrsene grudi? par hodajucih kostura koje ta ista modna ‘biblija’ servira kao ultimativni cilj?

CH
chainsaw.
13:22 06.09.2011.

dues ex machine, to ja zaista nadimak voguea – ‘fashion bible’! nek’ cita ‘ko voli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije