Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno priznanje

'Ona je moja inspiracija, da nije bilo nje, nikada se ne bih počela baviti glazbom'

adele
Foto: Press Association/Pixsell
1/8
29.10.2015.
u 08:02

Pjevačica koja se na scenu vratila nakon tri godine singlom 'Hello' u svom najnovijem intervjuu otkrila je tko ju je inspirirao da se okrene glazbi

Njezin najnoviji singl "Hello" trenutačno osvaja glazbene ljestvice diljem svijeta, no njega vjerojatno ne bi bilo da Adele nije našla inspiraciju za glazbu u svojoj preminuloj kolegici. Naime, u intervjuu za Vice’s i-D slavna pjevačica otkrila je da je Amy Winehouse zaslužna za to što se ona počela baviti glazbom.

– Da nije bilo Amy i njezina albuma "Frank", sto posto sam sigurna da nikada ne bih uzela gitaru u ruke i napisala pjesme Daydreamer, Hometown i Someone Like You. Obožavala sam ju – kazala je pjevačica.

Iako je Amy preminula prije više od četiri godine, Adele se sa smrću svoje kolegice još uvijek teško nosi pa joj je bilo jako teško kada je vidjela dokumentarac o njezinu životu. 

– Voljela sam je i kao njezin fan, bilo mi je jako teško zbog njezine smrti. Konačno sam se počela osjećati bolje zbog utjecaja koji je ona imala na moj život na razne načine. No, onda sam pročitala recenziju filma koja me je natjerala da pogledam dokumentarac – kazala je Adele.

Kad su se počele prikazivati snimke sa sprovoda, preplavile su ju emocije. Ipak, nije mi se svidjelo slušati poruke na automatskoj sekretarici zbog kojih je počela osjećati nelagodu.

– Osjećala sam se kao da zavirujem previše. To mi je pokvarilo cjelokupan dojam o filmu. Obožavam ju gledati, ali na neki način voljela bih da nisam vidjela taj film. Jako volim Amy. Uvijek sam je voljela, i uvijek ću je voljeti – zaključila je pjevačica.

>>Tri godine je nije bilo, a onda je novim singlom oduševila. Poslušajte 'Hello'!

>>Priča o Amy Winehouse od danas u CineStar kinima

Ključne riječi

Komentara 1

ZG
zgbzoran
10:33 29.10.2015.

ona joj je bila glavni uzor u stasu hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije