Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posveta žrtvama

Adele briznula u plač tijekom koncerta zbog pucnjave u Orlandu

adele
Foto: Doug Peters/Press Association/PIXSELL
1/3
14.06.2016.
u 07:22

Pjevačica Adele, poznata po svojim hitovima o prekidima koji osvajaju top ljestvice, ispričala se svojim obožavateljima zbog plača tako rano u koncertu, dodavši kako su neke njezine pjesme "nesretne".

Britanska pjevačica Adele briznula je u plač u nedjelju tijekom koncerta u Antwerpenu kojeg je posvetila žrtvama pucnjave u Orlandu u kojoj je ubijeno 49 osoba. 

"Večer bih htjela započeti posvetom cijelog koncerta svima u Orlandu koji su sinoć bili u klubu Pulse", govori Adele u videu kojeg je zabilježila osoba iz publike. 

"LGBTQ zajednica... Oni su mi poput srodnih duša otkad sam bila jako mlada, pa me ovo jako pogodilo", dodala je.

Pjevačica Adele, poznata po svojim hitovima o prekidima koji osvajaju top ljestvice, ispričala se svojim obožavateljima zbog plača tako rano u koncertu, dodavši kako su neke njezine pjesme "nesretne". 

 

>>Policija istražuje je li Mateen u napadu na gay klub djelovao sam

>>Adele postala najbogatija mlada glazbenica

Komentara 3

KV
kvatrić
09:45 14.06.2016.

Je li tako plakala i zbog tisuća kršćana pobijenih od muslimana? Idem povraćati.

SU
subara
08:50 14.06.2016.

a proseravanja

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
10:54 14.06.2016.

Ameri su tako dvolicni.Ovdje igraju/glume neke moralne apostole a u biti su svugdje na svijetu samo rat i bijedu donijeli.Zasto od njih nitko ne place za civilnim zrtvama u Iraq,Syria itd???Bljak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije