Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Adam pokazao rezultate vježbanja u teretani: ' A gdje su Gogini mišići?'

20.04.2020.
u 08:38

Podsjetimo, Gordana Marelli i Dejan Vukobratović prvi su sudionici showa koji su završili svoje sudjelovanje u emisiji. Jedan od razloga njihovog udaljavanja bio je taj što je Goga previše vremena provodila s Adamom u teretani.

Adam Kromer, sudionik showa "Brak na prvu" na Instagramu je pokazao rezultate svog rada u teretani. Baranjac je objavio fotografiju na kojoj u mraku pozira gol do pojasa, a u prvom planu su njegovi mišići. Pratitelji su pohvalili njegov izgled, ali su ga ponovno pitali za Gordanu.

- Valjalo bi vidjeti i Gogine mišiće - napisala je jedna pratiteljica. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Gordana Marelli i Dejan Vukobratović prvi su sudionici showa koji su završili svoje sudjelovanje u emisiji. Jedan od razloga njihovog udaljavanja bio je taj što je Goga previše vremena provodila s Adamom u teretani. 

- Adam i ja smo tu užasno slični, Adam isto trenira u svom životu i mi smo se tu pronašli. Super nam je trenirati zajedno, super nam je popiti kavu. S njim mogu najnormalnije pričati, ne moram ništa objašnjavati, pojašnjavati i ništa nisam krivo shvaćena - rekla je Gordana. No, gledatelji su otkrili kako je nakon snimanja showa ipak završila s Adamom, a navodno je i trudna. Otkrile su ih i fotografije na Instagramu.

1/7

Na jednoj je Goga bila u Adamovom vinogradu, a na drugoj, snimljenoj početkom godine u austrijskom skijalištu, pozirala je s muškarcem kojem je sakrila glavu. Nakon što je priča izašla u medijima, Goga je obrisala sporne fotografije. 

Ljubav ne poznaje godine: Ove poznate dame završile su s mlađim muškarcima
 

Ključne riječi

Komentara 8

SJ
Sve je uzalud
10:56 20.04.2020.

.......teško je na leđima steći mišiće.....

Avatar Trpimir
Trpimir
11:11 20.04.2020.

Pa kolko ta zdere da nakon teretane ima ovakvu podbradcinu i slaufove??

MA
Mary5
17:17 20.04.2020.

Ova debela sigurno pojede kao tri covjeka, svi su joj misici prekriveni da debelim salom, zasto sad ide u teretanu i glumi, gdje je prije bila???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije