Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekali ga 20 godina

A kad Bajaga dođe u Dubrovnik, onda se dogodi ovo....

Bajaga u dubrovniku
Foto: Revelin
1/14
01.05.2014.
u 14:49

Culture club Revelin bio je sinoć premalen za sve koji su htjeli biti na koncertu Momčila Bajagića-Bajage. Tri bisa...I nije bilo dovoljno

Sinoć je u prepunom dubrovačkom klubu Revelin, bilo prevruće.

Foto: Revelin

Mnogobrojna publika ugodno se iznenadila dolaskom Bajage i Instruktora s obzirom da je to prvi Bajagin koncert u Dubrovniku nakon više od dva desetljeća. Dubrovačka publika nije krila oduševljenje pjesmama i vrlo rado je pokazala kako je Bajaga ovdje veoma popularan, a njegove pjesme tražene.

Culture Club Revelin bio je prepun, tražila se karta više, a Instruktori su s bine isporučili sve svoje najpoznatije trenutke - od dobro znanih pjesama iz 80-ih do nekoliko njih s posljednjeg albuma 'Daljina, dim i prašina'.

Na ovoj turneji Bajaga obilježava 30 godina od njegovog prvog nastupa. Bilo je to 12. travnja 1984. u zagrebačkom Kulušiću.

Jedan bis, dva..Tri...Publika je tražila još. Koliko je popularan, pokazao je i jedan pjevačev vjerni obožavatelj, 12 godišnji Bruno koji je žarko želio upoznati svog idola. Dječak je znao da Bajaga dolazi u Dubrovnik te je poželio vidjeti svog omiljenog pjevača kao poklon za rođendan.

Foto: Revelin

Organizatori su, stoga, dječaku pripremili pravo iznenađenje. U hotelu u kojem je odsjeo Bajaga, dječaka su dovezli ne otkrivajući o čemu je riječ. Nakon što je ugledao Bajagu pred njim, dječak je počeo pjevati: ..Ti se ljubiš, na tako dobar način nemaš pojma...."

Na ovoj turneji Bajaga obilježava 30 godina od njegovog prvog nastupa. Bilo je to 12. travnja 1984. u zagrebačkom Kulušiću.

>>Dubrovčani s nestrpljenjem čekaju Bajagin koncert. U Dubrovnik dolazi nakon 20 godina

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Kočijaš
Kočijaš
16:45 01.05.2014.

Moralno i etički zakazalo društvo.

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
16:35 01.05.2014.

bravo, čovjek koji je pozivao na krvoproliće u hrvatskoj. jedino što mogu reći bljuv

Avatar kamenjar
kamenjar
17:53 01.05.2014.

ovakvi su nedavno razarali dubrovnik,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije